Slika je simbolična.
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati. 

Delovna mesta v Podravju

Bibliotekar

Mariborska knjižnica Maribor išče bibliotekarja.

Delovne naloge vključujejo posredovanje informacij uporabnikom o gradivu in iz gradiva, razporejanje in urejanje knjižničnega gradiva, svetovanje uporabnikom pri uporabi informacijskih virov in iskanju gradiva ter izposoji, priprava informacijskih virov, beleženje zahtevnejših poizvedb in podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja bibliotekarstva ali družboslovne smeri, opravljen strokovni izpit iz bibliotekarske stroke, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Avtomehanik

Družba za prevoz potnikov Arriva išče avtomehanika.

Delovne naloge vključujejo samostojno izvajanje najzahtevnejših avtomehaničnih del v skladu z delovnim nalogom, občasno izvajanje defektaže, diagnosticiranje napak na vozilih in podobna dela.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Pek

Pekarna Kaučič išče peka za delo v proizvodnji.

Delovne naloge vključujejo pripravo ter oblikovanje testa in peko ter občasno tudi delo v pakirnici ter skladišču.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba ter šestmesečne delovne izkušnje.

Računovodja

Družba Tamstan išče računovodjo.

Delovne naloge vključujejo vodenje računovodstva vključno s kontiranjem in knjiženjem prejetih računov, pripravo letnih poročil in bilanc ter oddajo ddv-ja, knjiženje bančnih izpiskov, podporo in svetovanje vodstvu s finančnimi analizami in optimiziranjem stroškov ter podobna dela.

Za prijavo je potrebna višja strokovna oziroma prejšnja višješolska izobrazba s področja ekonomije ter petletne delovne izkušnje.

Učitelj informatike

III. gimnazija Maribor išče učitelja informatike za poučevanje na srednji šoli.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja informacijske in komunikacijske tehnologije ter enoletne delovne izkušnje.

Veterinar

Veterina Vernik išče na Ptuju veterinarja za delo v ambulanti za male živali ter na terenu.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja veterinarstva, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Hišnik

Glasbena šola Karol Pahor Ptuj išče hišnika.

Delovne naloge vključujejo vzdrževanje zgradbe, opreme in okolice, opravljanje kurirskih poslov in druge naloge.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba ter dvoletne delovne izkušnje.

Zdravnik specialist psihiatrije

Zdravstveni dom Ptuj išče zdravnika specialista psihiatrije.

Zdravnik specialist opravlja dela in naloge zdravnika specialista psihiatrije v centru za duševno zdravje in v centru za preprečevanje odvisnosti od prepovedanih drog.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja medicine, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Prodajalec

Lidl Slovenija išče na Ptuju prodajalca.

Delovne naloge vključujejo zalaganje polic s prehrambnimi in neprehrambnimi izdelki, pripravo, peko ter zlaganje pekovskih izdelkov, zagotavljanje svežosti sadje in zelenjave, urejenost prodajnih polic in trgovine ter delo na blagajni.

Za prijavo je osnovnošolska izobrazba ter šestmesečne delovne izkušnje.

Delovna mesta v Pomurju

Organizator prehrane

Vrtec Murska Sobota išče organizatorja prehrane.

Delovne naloge vključujejo pripravo jedilnikov, organizacijo prehrane in dela v kuhinji, vodenje zaloge živil ter podobne naloge

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna s področja živilske tehnologije ter šestmesečne delovne izkušnje.

Vzdrževalec

Pomurske mlekarne iščejo vzdrževalca.

Delovne naloge vključujejo samostojno operativno delo v vzdrževanju, stalno ugotavljanje fizičnih in delovnih stanj in vodenje sistematičnega preventivnega in kurativnega vzdrževanja delovnih sredstev in infrastrukture, pisanje poročil in poročanje in podobne naloge.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Arhivist

Pokrajinski arhiv Maribor išče v Murski Soboti arhivista.

Delovne naloge vključujejo opravljanje zahtevnih arhivskih del, prevzemanje in evidentiranje arhivskega gradiva, vodenje fondov in zbirk, reševanje strokovnih vprašanj, izdelavo predpisanih evidenc, povzetkov in registrov, opravljanje znanstvenoraziskovalnega dela, objavljanje gradiva ter podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja zgodovine ali arheologije ter triletne delovne izkušnje.

Referent v turistični agenciji

Podjetje Intelekta išče v Murski Soboti referenta za delo v turistični agenciji.

Delove naloge vključujejo prodajo turističnih aranžmajev, rezervacijo hotelov, letal in avtobusov, pomoč v oddelkih transfer in booking ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Učitelj matematike

Dvojezična osnovna šola Prosenjakovci išče učitelja matematike za poučevanje matematike v drugem in tretjem vzgojno izobraževalnem obdobju.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna, strokovni izpit, potrdilo o znanju madžarskega jezika, delovne izkušnje pa niso zahtevane,.

Komentarji (1)

Pohorčan (ni preverjeno)

Tote Micro polo iše pederčino!!!!!

Starejše novice