Slika je simbolična.
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Podravju

Slaščičar

Podjetje Lušta išče v Mariboru slaščičarja.

Delovne naloge vključujejo pripravo surovin za pecivo, pripravo testa, izdelavo figuric, peko peciva, ročno delo, združevanje izmerjenih sestavin v strojih, nadzorovanje peke in ostala podobna dela v slaščičarski delavnici.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna ali strokovna izobrazba ter trimesečne delovne izkušnje.

Upravnik stavb

Upravljanje z nepremičninami SZ Smreka išče v Mariboru upravnika stavb.

Delovne naloge vključujejo organizacijo in nadzor izvajalcev del v stavbah, sestanke z lastniki in pripravo dokumentacije, organizacijo vzdrževanja stavb in podobna dela.

Za prijavo je potrebna višja strokovna oziroma prejšnja višješolska izobrazba s področja gradbeništva ter desetletne delovne izkušnje.

Samostojni kuhar

Mikro+Polo išče v Mariboru samostojnega kuharja.

Delovne naloge vključujejo tedensko načrtovanje jedilnikov, sestavljanje jedilnikov in izračun cen obrokov, pripravljanje in izdajo zajtrkov in malic za zaposlene, zunanje obiskovalce in uporabnike, čiščenje in pripravo živil za obroke, sprejemanje in ustrezno shranjevanje živil in drugega potrebnega materiala, vodenje dnevnih evidenc o porabljenih živilih, izdanih obrokih in zalogah, posredovanje podatkov v računovodstvo ter podobna dela.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba s področja gostinstva ter triletne delovne izkušnje.

Referent v turistični agenciji

Podjetje Žnider's išče v Mariboru referenta za delo v turistični agenciji.

Delovne naloge vključujejo prodajo in kreiranje turističnih aranžmajev, odgovarjanje na elektronsko pošto v slovenščini in tujih jezikih, sprejem rezervacij, administrativna dela, knjiženje izletov in potovanj in podobna dela.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba s področja turizma, aktivno znanje angleškega in vsaj osnovno znanje vsaj enega drugega jezika ter dvoletne delovne izkušnje.

Informatika

Mariborska knjižnica išče informatika.

Za prijavo je potrebno poznavanje strojne opreme in operacijskih sistemov, strežniške in odjemalske strojne ter periferne opreme, strežniške operacijske sisteme. Prav tako so potrebne izkušnje Microsoft Office 365 in Microsoft Azure, znanje s področja virtualizacije, IP omrežij, povezav VPN, poznavanje dela z videokonferenčnimi in ostalimi orodji za delo na daljavo, antivirusnih programov, internetnih aplikacij ter orodij za zagotavljanje varnosti informacijskih sistemov.

Prav tako je za prijavo potrebna višja strokovna oziroma prejšnja višješolska izobrazba s področja informacijske in komunikacijske tehnologije ter enoletne delovne izkušnje.

Računovodja

Šolski center Ptuj išče računovodjo.

Za prijavo je potrebna višja strokovna ali prejšnja višješolska izobrazba s področja ekonomije ter enoletne delovne izkušnje.

Organizator festivala

Društvo za glasbeno umetnost 'Arsana' išče na Ptuju pomočnika pri organizaciji festivala.

Delovne naloge vključujejo pridobitev dovoljenj, pisanje člankov, PR, poznavanje socialnih omrežij, pisarniško delo in podobno.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Nočni telefonist in receptor

Dom upokojencev Ptuj išče nočnega telefonista oziroma receptorja.

Delovne naloge vključujejo sprejemanje, usmerjanje in informiranje obiskovalcev in strank, sprejemanje, usmerjanje in informiranje stanovalcev, posredovanje telefonskih klicev, upravljanje s telefonsko centralo, vodenje evidenc po navodilih ter podobne naloge.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Vratar

Osnovna šola dr. Ljudevita Pivka išče na Ptuju vratarja na osnovni šoli.

Vratar vzdržuje red in zagotavlja varnost v objektu in neposredni okolici, spremljan, kontrolira in vodi obiskovalce, posreduje informacije obiskovalcem ter zaposlenim, sprejemanje telefonskih pozivov, vodenje evidenc telefonskih pogovorov, pregled šole po končanem poslovanju zavoda, obveščanje hišnika ter vodstva zavoda o okvarah ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba ter enoletne delovne izkušnje.

Delovna mesta v Pomurju

Skladiščnik

Rutar Marketing išče v svoji poslovni enoti Dipo v Murski Soboti skladiščnika.

Delovne naloge vključujejo sprejem in razvrščanje naročenega materiala, pripravo blaga za prevzem montažnim ekipam, sortiranje in pospravljanje blaga v skladišču, pripravo in izdajo blaga kupcem ter opravljanje drugih podobnih del.

Kuhar

Podjetje Alpe-Panon išče v restavraciji McDonald's Murska Sobota delavca za delo v kuhinji in za delo s strankami ter na blagajni.

Za prijavo je potrebna osnovnošolska izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Psiholog

Storitveno in invalidsko podjetje Ozara išče v Murski Soboti psihologa.

Delovne naloge vključujejo načrtovanje, organiziranje, koordiniranje in izvajanje aktivnosti za usposabljanje, delovno in socialno vključevanje ter zaposlovanje invalidov, sodelovanje pri načrtovanju sistema izobraževanja in razvoja kadrov, strokovno sodelovanje v projektnih skupinah s področja dela in pri evalvaciji posameznih aktivnosti, vodenje ustrezne spremne delovne dokumentacije, spremljanje predpisov na področju psihosocialne rehabilitacije in zaposlovanja invalidov ter podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja psihologije ter triletne delovne izkušnje.

Pek

Podjetje Štručka išče peka za pripravo, oblikovanje ter peko kruha oziroma pekovskega peciva.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba ter enoletne delovne izkušnje.

Čistilka

Vrtec Murska Sobota išče čistilko.

Delovne naloge vključujejo dnevno čiščenje in razkuževanje igralnic, sanitarnih in drugih prostorov, prezračevanje prostorov, čiščenje okolice vrtca ter podobno.

Za prijavo je potrebna osnovnošolska izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Starejše novice