Vir: Pop TV, posnetek zaslona
Mariborčanka Nina je v resničnostnem šovu Kmetija naposled našla svojo veliko ljubezen, ko ji je pot prekrižal vedno nasmejan Ambrož. A se je njuna romanca na Kmetiji kar hitro zaključila. Kaj se je zgodilo?

Nino Radi smo spoznali kot simpatično in odkrito punco, ki se je potegovala za srce Gregorja Čeglaja v resničnostnem šovu Sanjski moški. Kljub temu da med njima ni vzplamtela iskrica, pa je kaj kmalu po zaključku snemanja prijavila še v šov Kmetija, ki ga lahko trenutno spremljamo na televiziji.

Tako lahko že nekaj tednov spremljamo dvorjenje Nine in sotekmovalca Ambroža Vahen Kralja, ki se je očitno sprevrglo v nekaj več.

V eni izmed zadnjih epizod so tako gledalci lahko videli, kako sta Ambrož in Nina uradno postala fant in punca.

Ambrož bo šov moral zapustiti

Romanca med Ambrožem in Nino se bo v današnji oddaji Kmetije zaključila. Tisti, ki redno spremljajo dogajanje resničnostnega šova vedo, da se tudi v hiši v gozdu, prav tako kot na posestvu, dogajajo intrige in izvajajo takšne in drugačne taktike. Pri tem mora vsak teden eden izmed štirih tekmovalcev hišo v gozdu in šov dokončno zapustiti. 

V hiši v gozdu trenutno biva tudi Ambrož, skupaj s Stanko, Polono in Anžetom, zaradi preteklih zamer pa bo ob Stankini imuniteti, ki so ji jo podelili drugi tekmovalci, 'ta kratko' potegnil Ambrož in bo moral šov takoj zapustiti. Gledalci bodo tako priča ganljivemu slovesu med Nino in Ambrožem.

»Res bo hudo zanjo in mene. Vse je v redu. To je šov, igra. Do Nine čutim veliko več, kot si ona misli,« je ob slovesu povedal Ambrož.

Prav zato, ker je Nina sedaj sedaj na posestvu ostala sama, se mnogi sprašujejo, ali njuna romanca po snemanju še vedno traja.

Kljub ločitvi sta Nina in Ambrož ostala par

Prva namigovanja, da je parček še vedno skupaj, so se pojavila ta konec tedna, ko so Nino in Ambroža opazili v mariborskem lokalu Caffe Club 911, kjer sta si privoščila obilni brunch. Da sta tudi uradno skupaj pa je Nina potrdila za 24ur.com

»Najlepše stvari se zgodijo, ko jih najmanj pričakuješ in ko nanje niti ne misliš. Usoda naju je pripeljala skupaj in naju združila. Ko sva se v šovu spoznala, sva ostala skupaj v dobrem in slabem in res sem vesela, da sva ostala skupaj. Nič nama ni prišlo do živega, niti stvari v šovu. Niti tiste, ki so jih gledalci že videli, niti tiste, ki jih še niso. V življenju se vedno zgodi, da najdeš človeka ob pravem času na pravem mestu.

Našla sem svojega sanjskega moškega in to mi pomeni več kot kakršni koli nazivi in podobno,« je Nina povedala za omenjeni portal.

Komentarji (1)

morgan m (ni preverjeno)

Marš oba

Starejše novice