Miran Rudan se vozi iz Slovenske Bistrice v Krško vsakih nekaj dni na obisk k svoji mami (foto: Mediaspeed).
Mama znanega pevca si je vendarle ogledala dokumentarni film o življenju in glasbeni karieri svojega sina, v njem je glavna komičarka.

Pred slabim mesecem smo dočakali premiero dokumentarnega filma pevca Mirana Rudana z naslovom Amen, ta govori o njegovi osebni in glasbeni poti. Na premieri v Ljubljani si je film ogledalo 300 obiskovalcev, med njimi tudi znani Slovenci, na primer Stojan Auer, Miki Šarac, Alfi Nipič, Vili Resnik, Andrej Karoli in drugi.

Zdaj pa je Miran objavil še fotografijo v družbi svoje mame in pojasnil, da je končno zdaj tudi ona videla njegov dokumentarec. 

»Ona je glavna komičarka v njem,« je zapisal Rudan.

Miran Rudan je otroštvo preživel v Krškem, zdaj pa z družino živi v Slovenski Bistrici. A kot nam je zaupal pred časom, vsakih nekaj dni sede v avto in se odpelje v Krško na obisk k mami, ki danes šteje že častitljivih 92 let. Mama živi v upokojenskem domu.

»To, da jo še vedno imam, mi ogromno pomeni, rad se odpeljem do Krškega in preživim nekaj časa z njo,« nam je povedal Miran.

Komentarji (3)

Konec gnile ju… (ni preverjeno)

Bravo Miran Rudan-koncno v mariboru neki odlicen pevec-pravo nasprotje od ove srbske cetniske prasice-cece ki je povzrocila v mariboru gnus in zgražanje!!!!ne pozabite leta 1991!!!!

MariborskiGad (ni preverjeno)

In ta bedak zgoraj ga ima rad v rito ... kakor Rudan ...

Snezic (ni preverjeno)

Na tebe rudanček pa ne moremo bit ponosni...spomni se nesreče,ki si jo naredil in se potem delal nedolžnega. Mati se tega ne spomni očitno. Izdajalec!

Starejše novice