Foto: EBU
Bralci Mariborinfo ste v včerajšnji anketi glasovali o tem, ali menite, da se bodo na današnjem predizboru za pesem Evrovizije slovenski predstavniki uvrstili v sobotni finale. Takšni so rezultati.

Slovenijo bo danes na 66. Evroviziji v italijanskem Torinu, zastopala skupina mladih Celjanov LPS s pesmijo Disko. Zmagovalci letošnje Eme so postali s kombinacijo glasov petih petčlanskih žirij in gledalcev v razmerju 50:50. 

Slovenski predstavniki bodo nastopili v prvi polovici današnjega predizbora.

Skupino LPS (Last Pizza Slice) sestavljajo Filip Vidušin (vokal), Gašper Hlupič (bobni), Mark Semeja  električna kitara), Zala Velenšek (bass kitara, tenor in alt saksofon) in Žiga Žvižej (elektronske klaviature).

Evrovizijski navdušenci so si že izbrali favorite. Čeprav stavnice letošnjim slovenskim predstavnikom ne kažejo najbolje, so mnogim ravno oni favoriti.

Ali se jim bo danes uspelo uvrstiti v finale?

Kakšno je mnenje bralcev Mariborinfo?

Ker nas je zanimalo, ali bralci Mariborinfo menite, da se bo LPS skupina s pesmijo Disko uvrstila v finale Evrovizije, smo včeraj izvedli anketo, ki je trajala do danes, do 15. ure. Takšni so rezultati.

V anketi je sodelovalo 381 udeležencev oziroma bralcev. 

Od tega je 99 oziroma 26 odstotkov posameznikov glasovalo, da se bodo po njihovem mnenju letošnji predstavniki Slovenije uvrstili v finale, 259 oziroma 68 odstotkov bralcev pa je izrazilo mnenje, da se po njihovem mnenju letošnji predstavniki Slovenije ne bodo uvrstili v finale

Kot zadnje je 23 oziroma šest odstotkov posameznikov glasovalo, da niso opredeljeni. 

Le še nekaj ur nas loči do polfinalnega obračuna, držimo pesti!

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Marina Rose (nepreverjen)

Pozdravljeni, sem zasebni posojilodajalec, ki ponuja posojila po nizkih obrestnih merah 3%. Ker sem na gospodarskem področju, ponujam posojila v razponu od 5000 evrov do 10.000.000 evrov. Prosimo, navedite znesek vašega zahtevka za posojilo in njegovo trajanje. Moji pogoji posojila so zelo jasni in preprosti Moje posojilo je zelo varno in pošteno. Kontaktirajte me po e-pošti: [email protected]

Starejše novice