Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za nedeljo, 3. marca 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Danes se lahko včasih počutite uporniško, dragi oven, še posebej v prvi polovici dneva. Obstaja lahko priložnost, da uživate v trenutku povezovanja ali učenja, vendar lahko na tej poti pride do nekaj motenj.

Pri trenutnih tranzitih se boste morda morali distancirati ali ločiti od nečesa, da boste razumeli, kje leži vaše srce. Reakcije drugih so nekoliko nepredvidljive in tudi vaše so lahko. Bodite pozorni na impulzivne poteze, ki izhajajo iz notranjega nemira in ne iz resnične potrebe ali želje.

Morda se boste tudi počutili razpetega med počitkom in delom. Če ne, bodite nekoliko bolj previdni kot običajno s podrobnostmi. Čeprav današnji dan morda ni idealen za praktično odločanje, ki je v glavnem povezano z denarjem, je primeren za snovanje novih idej in načrtov, kjer lahko podrobnosti izpolnite pozneje.

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Današnji tranziti odpirajo nove možnosti, dragi bik. Sicer pa je to dober dan, da se stvari lotite malo drugače. Ko boste prepoznali svoj dolgčas zaradi običajne rutine ali starih vzorcev odnosov, boste pripravljeni vzeti stvari v svoje roke in uživati ​​v dihu svežega zraka.

Kljub temu se zdi, da tranziti zdaj nasprotujejo vaši želji po povezovanju z drugimi in vaši potrebi po izstopanju zaradi lastnih dosežkov. V idealnem primeru lahko dosežete ravnovesje, ki se vam zdi pravilno.

Morda pričakujete, da vas bodo drugi razumeli, in morda bodo čutili enako, vendar se zdi, da se zdaj nihče ne trudi dodatno! Posledica so lahko nesporazumi. Poskusite danes odpraviti motnje za pomembne stvari.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Današnji tranziti lahko poudarijo prirojeni nemir, dragi dvojčki, vendar vas lahko na koncu usmerijo na področja vašega življenja, ki bi lahko potrebovala posodobitev. Kljub temu ni idealen čas za nakupovanje, deljenje skrivnosti ali presojanje pomembnih zadev. Zaželene so ustvarjalne dejavnosti.

Upoštevajte, da vas lahko pripravljenost na rast iz nesporazumov premakne naprej, pogled na celotno sliko pa vam pomaga, da se oddaljite od manjših težav. Ko dan napreduje, se lahko pojavi povezava s starim prijateljem ali močni spomini na nekoga iz vaše preteklosti, vi pa ste bolj sentimentalni kot običajno.

Ni čas, da obupate nad zadevo, temveč da se posvetite dolžnostim, ki bodo pomagale odpraviti zamude in spodbudile napredek. Danes ste lahko nekoliko raztreseni, vendar je lahko sproščen, ustvarjalen pristop zdaj vreden truda in odlična strategija.

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Medtem ko lahko tranziti danes povzročijo nekaj nemira, dragi rak, je najbolje, da se izognete poskušanju ugoditi nekomu, če vam ni v resnici pri srcu, saj lahko to privede do zmedenih situacij ali nepotrebnih frustracij.

Lahko pride do nekaj motenj v zvezi s prijateljstvom ali težavami z mejami, vendar je lahko koristno, če se oddaljite ravno toliko, da stopite iz svojega območja udobja in odkrijete nove načine povezovanja. Vendar pa lahko danes najdete veliko kanalov za izražanje sebe, predvsem prek partnerja ali pomembne osebe.

Sanje in fantazije so lahko dobra točka za pogovor. Uravnavanje tempa je zelo verjetno ključ do uspeha, vendar je prav tako pomembno, da raztegnete svoj um in se odprete novim možnostim.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Uporniška žilica vas lahko danes zgodaj spremlja, dragi lev, in vas lahko nekoliko vrže s poti. Izogibajte se prenagljenim odločitvam, pri čemer upoštevajte, da reakcije morda ne bodo trajale dolgo. Skozi vaše interakcije in konflikte ste v boljšem položaju, da vidite, kje je vaše življenje morda padlo v neravnovesje.

Morda izkazujete svojo podporo prepričanjem in težnjam drugih. Koristna strategija je lahko, da zaenkrat opustite željo po dokončnih odgovorih na svoja vprašanja, saj to zmanjša frustracije. Danes se je težko osredotočiti, saj vas lahko vaš um popelje v pestre svetove.

Uporabite svoje diplomatske talente v svojih odnosih, vendar bodite pozorni na nagnjenost k ugajanju in pomirjanju, ki bi vas lahko pozneje preganjala! Kasneje danes se zdi, da ste pripravljeni in pripravljeni sprejeti občutek miru. Prednosti delitve moči so očitne.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Medtem ko uživate v svojih vsakodnevnih zadevah in rutinah, draga devica, se lahko danes pojavi uporniška žilica, ki je moteča. Morda vas opozori na področja, ki potrebujejo posodobitev.

Morda je bolje, da se izognete muhastim dejanjem, saj so čustva, ki vznemirjajo danes, lahko prehodna. Vir nemira si bolj zasluži vašo pozornost. Morda imate opravka z razpršenim občutkom ali napačno usmeritvijo in morda vlečenjem vrvi s pomembno osebo.

Vaša pretirana občutljivost za razpoloženja drugih vas lahko spravi v čustveni tobogan, če ne boste previdni. Včasih se lahko zaradi preveč informacij počutite negotove in neuravnovešene in danes bi lahko šlo tako. Oglejte si širšo sliko za udobje.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Čeprav je na splošno dober čas za uživanje v vsakodnevnih opravilih, draga tehtnica, bi se lahko del vas že danes uprl monotonim elementom  življenja. Današnja Luna krepi vašo radovednost in željo po diverzifikaciji.

Zdaj bi se lahko znašli bolj zgovorni, radovedni in mentalno stimulirani. Z nekoliko nemirnimi prehodi danes je vse prelahko zgrešiti cilj, tudi z dobrimi nameni, zlasti ko ocenjujete svoje občinstvo ali lastna čustva.

Močan del vas želi narediti korak nazaj od svojih dolžnosti, vendar se ni lahko popolnoma umakniti. Praktične zadeve danes morda niso tako enostavne in verjetno je najbolje, da se izognete prevzemanju odgovornosti, ki bi jih drugi morali reševati sami. Upoštevajte, da lahko današnji nesporazumi vodijo do zanimivih in ustvarjalnih načinov odnosov.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Lahko pridejo dobre novice o denarju ali pa edinstveno vrednotenje tega, kar že imate, lahko danes veliko pripomore k prehrani vašega duha, dragi škorpijon. Morda niste povsem prepričani, ali želite svoj prostor ali želite biti blizu drugih, saj Venera tvori kvadrat z Uranom in vpliva danes zgodaj.

Ljudem je težko ugoditi, vključno z vami. Lahko se zgodi, da potrebujete osvežitev ali spremembo in se pojavi nemir, če niste v stiku s to potrebo. Kljub temu boste morda odkrili nove in zanimive načine medsebojnega povezovanja. Sprostitev bremena je lahko osvobajajoča. Kljub temu koncentracija danes včasih pojenja, nekoliko trpi tudi odločnost.

Področja, kjer ste bili razočarani ali kjer ste postali zamerljivi, se lahko sprožijo, kar lahko povzroči konflikte. Ukrotite nagnjenja k trmi, saj to ne pripelje nikamor. Namesto tega poiščite načine za pozitivne spremembe.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Luna preživi dan v vašem znamenju, vaša čustva pa so blizu površja, dragi strelec. S tem tranzitom dajete prednost čustvenim potrebam pred praktičnimi. Današnji tranziti prav tako nekoliko premešajo lonec, saj poudarjajo področja nemira ali potrebo po subtilnih spremembah.

Včasih se boste danes morda počutili preveč povezani ali pa občutljivi na mnenja ali novice drugih. Tudi z večjo željo po komuniciranju lahko pride do težav pri prenosu sporočila, kot ste nameravali, vendar je to začasno.

Lahko se zgodi, da se trenutno še ne povezujete v celoti s svojimi globljimi čustvi, a dokler ne sprejmete velikih odločitev, preden stopite v stik, je to lahko prijeten odmor. Morda se boste raje odločili, da boste zvezali konce, kot da bi sprejeli nove dolgoročne zaveze ali dogovore.

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Luna preživi dan v vaši solarni dvanajsti hiši in potreba, da se napolnite in čustveno obnovite, pride sama po sebi, dragi kozorog. Ni najboljši čas za vidnost, vendar je nekaj umika lahko koristno in terapevtsko. Dejansko so dnevne energije takšne, da lahko čutite odpor, če poskušate stvari potisniti.

Izziv je videti dve plati zgodbe in najti zdravo ravnovesje. Drugi bi vam lahko posredno pokazali stran sebe ali vaše nezadovoljene potrebe skozi vaše interakcije. Zaradi današnjih tranzitov je lahko težko biti pozoren na trdna dejstva in podrobnosti, zato je morda pametno, da si vzamete nekaj časa ali se za zdaj osredotočite na vizijo in ne na podrobnosti načrta ali projekta.

Ko se miselna megla razkadi, se načrti morda ne bodo zdeli tako izvedljivi ali praktični, vendar bodo nekateri preprosto potrebovali nekaj izboljšav, preden bodo začeli delovati.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Luna preživi dan v vašem sektorju upov, želja, druženj in prijateljstev, dragi vodnar, vzbuja željo po občutku upanja in povezanosti. Cilji glede sreče in vaši ideali so lahko bolj osredotočeni. Danes se lahko pojavi nekaj zamere do drugih, možne so tudi težave pri dogovoru.

Obstaja težnja, da preskočite podrobnosti, saj boste morda potrebovali več časa, da jih obdelate, kar lahko privede do zgrešenih korakov ali potrebe, da nekaj naredite znova. Ne glede na to, kako veliki so vaši cilji, je to dan, ko se ne želite resnično potruditi ali izzivati, kar je lahko povsem v redu.

Vendar je najbolje, da se izogibate neprevidnemu komuniciranju ali pomirjanju drugih na načine, ki bi vas lahko pozneje preganjali. Če lahko odpravite motnje in opustite potrebo po dokončnih odgovorih, je to lahko dan odkritij.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Morda se vam bo danes zdelo dobro, da se povežete s svojimi ambicijami in jim sledite brez pritiska ali stresa, drage ribi. Ste v odlični formi za zastavljanje ciljev in morda manj za podrobnosti zaradi današnjih prehodov.

Vsekakor so dnevne energije na mestih trdovratne in morda boste imeli težave s prilagajanjem ali odločitvijo, katero pot ubrati ali kateri želji slediti. Lahko se tudi počutite razpeti med osebnimi interesi in predanostjo nekomu ali kolebate med željo po lastni poti in sodelovanjem.

Morda se boste morali zanašati na druge, ki se ne strinjajo nujno z vami. Čeprav je frustrirajoče, lahko interakcije z njimi razkrijejo skrite želje. Danes bodite bolj previdni pri svojem denarju in dragocenostih.

Komentarji (1)

sarahlly

Kot vodnar morate vsekakor biti pozorni na pomembne stvari https://bobtherobber.io

Starejše novice