Souporaba električnih vozil na naših tleh postaja vse bolj priljubljena. Uporabniki sistema Avant2Go izbirajo med več kot 200 vozili, v prazničnem času pa je na voljo tudi poseben paket za nove uporabnike - GO2020.

Souporaba električnih vozil na naših tleh postaja vse bolj priljubljena. Uporabniki sistema Avant2Go izbirajo med več kot 200 vozili, v prazničnem času pa je na voljo tudi poseben paket za nove uporabnike - GO2020.

Souporaba vozil in električna mobilnost sta v globalnem svetu že pravi trend, pri nas pa se tudi uveljavljata s hitrimi koraki. Na slovenskih tleh je prvi to ledino oral Avant2Go, sistem 100-odstotno električnih vozil. 

Uspešno deluje že četrto leto, saj se je v tem času razširil v štiri slovenska mesta (Ljubljana, Maribor, Murska Sobota in Kranj), obenem pa je v njem vključenih že preko 200 električnih vozil (BMW, VW, Renault in Smart), ki jih lahko uporabniki prevzamejo na skoraj 100 lokacijah. Storitev poleg posameznikov redno uporabljajo tudi podjetja, saj je zelo pregleden in si z njo znižujejo tudi stroške svoje mobilnosti.

Glavna prednost storitve Avant2Go namreč je, da plačaš le, kadar storitev uporabljaš, pri čemer ni treba skrbeti za stroške, ki sicer bremenijo lastnike vozil: financiranje, registracija, zavarovanje, vzdrževanje, gume, vinjeta, gorivo, izguba vrednosti in drugo.

Gašper Žvan, direktor podjetja Avant car, ki nudi storitev Avant2Go, razloge za hitro rast uporabe opisuje takole: »Storitev Avant2Go je povsem preprosta za uporabo in jo lahko uporabljate 24/7, vse dni v letu. Poteka preko aplikacije na pametnem telefonu, s katero rezervirate želeno vozilo, ga odklenete in aktivirate, po koncu vožnje pa preko aplikacije za najem tudi plačate. Vseskozi dodajamo nova vozila in širimo mrežo lokacij, pri čemer upoštevamo potrebe uporabnikov in dodajamo tudi nove funkcionalnosti, kot je na primer dostopna možnost daljših najemov. Pripravljamo še dodatne novosti, prvo pomembnejšo pa bomo razkrili še v tem mesecu

Za veseli december so pri Avant2Go pripravili poseben paket, ki omogoča najugodnejši vstop v svet storitve Avant2Go doslej - praznični paket GO2020. Predstavlja tudi odlično darilo, saj bo obdarjenec na svoj Avant2Go račun prejel 20 evrov dobroimetja, ki ga bo lahko porabil za vožnje.

Več o tem najdete na tej povezavi

Starejše novice