Slika je simbolična (foto: Jure Banfi).
V Srednji šoli Zagorje naj bi prišlo do upora. Učenci naj ne bi želeli nositi zaščitnih mask, učitelji pa naj bi zato prekinili pouk.

Na Facebooku je zaokrožila novica o domnevnem uporu dijakov na eni od slovenskih srednjih šol.

Dijaki naj bi se uprli nošenju zaščitnih mask, učitelji pa naj bi jim zato grozili z inšpekcijo. Zaradi upora naj bi učitelji prenehali s poukom. Zdaj učenci iščejo pravnika, ki bi jim pomagal razrešiti nesporazume, so zapisali na Facebook profilu. 

Upor naj bi se zgodil na Srednji šoli Zagorje, vendar jih za potrditev informacij še nismo uspeli priklicati. 

Mnogi pa dejanja srednješolcev podpirajo, kar je razvidno tudi iz nekaterih Facebook zapisov. Ponujajo jim tudi pravniško pomoč. 

Na vidiku protest?

Eden izmed komentatorjev pod Facebook zapisom je opozoril, da danes pred Srednjo šolo Zagorje načrtujejo protest. Informacija še ni potrjena. 

Komentarji (13)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
viola (nepreverjen)

Naterat gamat domov in jim vpisat neupravičene. 2x 3x pa vrečt iz šole.

Rival (nepreverjen)

Temu se reče pomanjkanje vzgoje. Sem gledal ono drhal kako je mantretirala študenta na Petrolu in takšna smrad bi naj koga kolturno vzgojila. Da sem bil jaz tisti trenutek tam bi ji primazal klofuto, da bi ji zvonilo po ušesih celi teden. Le koliko smradi tepta ta planet zemljo.

Purger (nepreverjen)

Verjamem, da jih ne razumeš, ker nimaš v glavi pošlihtanih osnovnih moralnih načel.

In reply to by Rival (nepreverjen)

Purger (nepreverjen)

Čakam SDS in Novo24, da napade otroke kot največje kriminalce, ker so imeli hrbtenico in se uprli gestapo nadzoru.

dd (nepreverjen)

čimveč nasilnih uporov in terorizma nad fašisti ki to izvajajo, če si testiran / cepljan ni NOBENE POTREBE da 8 ur v šoli nosiš masko, škoda da so ostali pičkice in se upre samo 1 razred in ne cela šola

Rola (nepreverjen)

Maske se morajo nositi zato, ker cepljeni brez nadzora širijo ta virus. Vlada neumna tega nebo razumela. Ali pa čakajo da se cepimo vsaj 70% potem se pa bomo pa vsi testirali.

In reply to by dd (nepreverjen)

dd (nepreverjen)

Jasno cepljeni širijo virus dalje ker cepljenje NE PREPREČI okužbe kar je bilo že 10x dokazano, krivi pa bojo zdravi necepljeni ljudje, pa naj naredijo obvezna testiranja ko bo 70% precepljenost dosežena namesto da bi ukinli pct takrat če si upajo, takrat pa dejansko pride do oboroženih napadov na policijo in inšpektorje na dnevni ravni

In reply to by Rola (nepreverjen)

prerok (nepreverjen)

Kakšni starši takšni otroci !!!

pohorskisvizec

Ja, lepo so jih vzgojili...se pa, kdo stanuje tam! Samo peljite se skozi, vam bo takoj jasno!

Purger (nepreverjen)

Ko imajo otroci več poguma kot njihovi starši...

janez pertinac (nepreverjen)

No zagorski srednješolci, pameti nimate, odločate tako kot vas učijo anticepilci, ne učijo vas državljanske odgovornosti itd. Vi ne spadate v srednjo šolo ker imate prenizek IQ.Očitno so učitelji precej bolj pametni. Vsaj enkrat

Marko333 (nepreverjen)

Mene bolj zanima o vašem IQ. Nikjer nisem zasledil da protestirajo proti cepilu ampak proti ukrepom, ki so od samega začetka že nelogični, neutemeljeni in ne pomagajo proti virusu ampak samo so namenjeni nečlovečnosti. Se pravi po vašem IQ vlada dela družbeno odgovorno, da si je sama postavla pešico stroke katero kontrolira, 95% stroke pa blokira?

In reply to by janez pertinac (nepreverjen)

Fašistan (nepreverjen)

Vsi imajo dokazilo da niso okuzeni, morajo pa se kljub temu maske nositi. Taksne sole, ki jo taksni bedaki vodijo, moj otrok ne rabi obiskovat.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice