Foto: Hitradio Center
Na Hitradiu Center so za letošnji materinski dan mami Tanji podarili prav posebno darilo.

Na Hitradiu Center z Estetiko Testen že tradicionalno podarjajo mamicam lepotne posege. V sklopu akcije Spimpaj mamo tako že šest let osrečujejo in pomlajujejo mamice. 

Letošnja srečna nagrajenka je bila mamica Tanja, sicer vodja medicinskih sester na covid oddelku. Tako si je letošnja nagrajenka pomladitev še posebno zaslužila. 

Covid medicinska sestra Tanja dobila nove prsi

Andrej Testen iz Estetike Testen in Hitradio Center so se odločili, da si prav Tanja letos zasluži to posebno nagrado. Dobila bo operacijo prsi, o kateri sanja že več let. 

»Upajmo, da bo kmalu konec epidemije in da bom lahko že letos v kopalkah pokazala svoj novi dekolte, je povedala zgovorna Mozirčanka, ki je dodala, da je bil to njen najlepši materinski dan v življenju.

V nagradno igro je Tanjo prijavila njena hčerka, ki ji je tako za materinski dan poklonila zares posebno darilo. 

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
tanja flaškon (nepreverjen)

imeti velike pastične zize
je super

Default (nepreverjen)

Samo spizdite s tem sranjem so ljudje ki se za hrano nimajo vi se pa greste taksne prevzetije z zizami sram naj vas bo

Heh (nepreverjen)

Sem mislil, ko sem prebral: "O, ženska je imela verjetno raka na dojkah in so jih morali odstraniti. kako lepo od ljudi, da so ji dali nazaj nekaj kar želi"
Ampak ne, gre o obični narcisistični ženski, ki se ne more sprijazniti s tistim kar ima in o še večjih budalah, ki mečejo denar za kurčeve joške namesto v dobrodelne namene, kjer bi res koristil. Samo da si delajo reklamo, golazni.

In reply to by Default (nepreverjen)

Starejše novice