Mišo Kontrec je v novi pesmi ‘Tij samo guči’ združil znane slovenske glasbenike iz različnih koncev Slovenije, ki so dele svojih uspešnic zapeli v prekmurščini.

Mišo Kontrec predstavlja novo pesem in videospot za pesem 'Tij samo guči'. V pozitivni in energični pesmi so se mu pridružili številni uspešni slovenski glasbeniki in tudi kuharski mojster in žirant šova Gostilna išče šefa Karim Merdjadi. 

»Slovenske znane osebnosti iz različnih koncev Slovenije v pesmi »gučijo« skupaj z mano. Guči tudi ti pa boj dobre volej!« je na Facebooku zapisal Mišo Kontrec. 

Kontrec je že pred časom izdal videospot za pesem 'Tü san ges doma', v katerem je združil številne uspešne Prekmurce in jih na tak način predstavil širši javnosti. V najnovejši pesmi pa skupaj z znanimi iz vseh koncev Slovenije širi ljubezen do prekmurskega narečja.

V novi pesmi so moči združili Mišo Kontrec, njegov sin Dominik, Alfi Nipič, Gojmir Lešnjak Gojc, Karim Merdjadi, Tanja Ribič, Rebeka Dremelj, Saška Lendero, Rok Lunaček (Flirrt), Rusmir Bošnjak (Mambo Kings), Miran Vlahovič (Victory), Dare Kaurič (Kingston), Tomaž Mihelič (Sestre), Blaž Gec (Zvita Feltna), Klemen Bunderla, Dejan Krajnc in Martin Juhart (poskočni muzikanti), Maja Oderlap, Denis Chorchyp, Tilen Lotrič, Nenad Tokalić-Nešo in Iztok Gartner.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice