Vir: Zavetišče Meli Center
Psička Mija je živela v grozljivih razmerah, pod zapuščenim avtomobilom. Zdaj išče dom. Ji lahko pomagate?

Psička Mija je še pred približno letom dni živela v hudem pomanjkanju in trpljenju. Njen dom, če se mu sploh lahko tako reče, je bil kar pod zapuščenim avtomobilom, kamor jo je privezal lastnik. 

Skopala si je luknjo, da je imela vsaj streho nad glavo, so v Zavodu Muri izpostavili v objavi na Facebooku.

»Mija sej nahajala na istem naslovu kot 'naša' Luna, psička, ki smo ji z vašo pomočjo uspeli poiskati nov dom. Obe sta imeli takrat srečo, da je prijavo obravnavala srčna inšpektorica,« so zapisali.

Psička Luna je že našla novi dom, Mija pa še ni imela te sreče. V zavetišču je že leto dni, čaka na svojo priložnost za novo življenje, so poudarili.

Vir: Zavetišče Meli Center
Vir: Zavetišče Meli Center

Potrebuje le prostor in čas

»Zaradi njene nesigurnosti in vsega slabega, kar je doživela v svojih treh letih življenja, je v določenih situacijah prestrašena, negotova. Bila je celo oddana kot čuvaj na kmetijo z ovcami, vendar se ni izkazala kot pravi čuvaj, saj jih je lovila,« so zapisali in dodali:

»Za Mijo bi bil najbolj primeren dom, tak, kjer bi imela na voljo dvorišče ter svoje ljudi, ki imajo ustrezno znanje iz področja pasjega vedenja. Vse, kar Mija potrebuje, je čas, da si pridobi nazaj zaupanje v ljudi.«

Če psički lahko pomagate do novega doma, se obrnite na Zavetišče Meli Center, pokličite njenega oskrbnika na telefonsko številko 031 311 336, od ponedeljka do sobote med 8.00 in 17.00 uro, ali elektronski naslov [email protected].

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Leka (nepreverjen)

Pohvalno vsem ,ki opozarjate na takšne pojave v okolici in tudi inšpektorici za ukrepanje . Inšpektorji se v glavnem ne odzivajo na pozive .

Alenkinabratovscina (nepreverjen)

Ljudi bi morali strogo kaznovati za zanemarjenje živali. Uboga psička. Vse dobro, naj najde prijaznega lastnika...

Surfeiter (nepreverjen)

Ja, dokler to ne počne kvazi elita ... oni lahko pse nategujejo v vse možne odprtine po vzoru Baričevića Zagorca in Vinka Vasleta Zagorca ... zadnji je vir Mitja K. ...

In reply to by Alenkinabratovscina (nepreverjen)

božidar (nepreverjen)

hujši lastnik ko DR BARIČEVIČ

Starejše novice