Foto: hondaproracing.com
Avto-moto zveza Slovenije, ki je nacionalna športna zveza za motošport in karting, vsako leto tradicionalno razglasi motošportnika leta.

Ob koncu moto sezone je čas za tradicionalno razglasitev motošportnika leta in podelitev priznanj najboljšim voznicam in voznikom v panogah pod svojim okriljem. 

Organizacija prireditve letos zaradi epidemiološke slike ne bo možna, zato bo razglasitev najboljših v obliki posebne oddaje AMZS Idealna linija, ki bo na spletni strani AMZS Šport in AMZS Youtube kanalu v sredo, 20. januarja, v dopoldanskih urah. 

Najboljši motošportnik leta 2020 je Tim Gajser

Avto-moto zveza Slovenije se bo letos poklonila Timu Gajserju tako, da mu bodo podelili laskavi naziv motošportnika leta.

Gajser si naslov zagotovo zasluži, saj je ubranil naslov svetovnega prvaka v motokrosu v prestižnem razredu MXGP. Tako je dobil še peto grand prix dirko v sezoni in vsem pokazal, zakaj je še tretjič v karieri svetovni prvak razreda MXGP.

Komentarji (1)

Zikollino (ni preverjeno)

To, da te AMZS s svojimi strokovnjaki in plagiatorji nagradi, je res velika stvar ... Tim! Zavrni nagrado! Naj se kampanjska organizacija, z milo rečeno kvazi strokovnjali NE okorišča s tvojimi uspehi ...

Starejše novice