Termin

Kako sprejeti in ceniti to kar smo, potem pa delovati v skladu s tem?
Kako najti svojo supermoč?
Kako reči ne, ko to želimo?
Kako iti življenju in svojim sanjam naproti in jim reči »ja, prosim!« ko to želimo?
Kako izostriti svoje čute in intuicijo, kako se bolje poslušati?
Kaj je ustvarjalnost in kako jo v življenju izražati?
Kako bolj ceniti notranjo lepoto, kot zunanjo?

Bomo stremele k popolnosti? Ne, umaknile se bomo od nje. Dovolile si bomo zasijati v svojih barvah, se manj obremenjevati z mnenji drugih, predvsem pa se bomo naučile s sabo ravnati lepše.
Naučile se bomo, da je okej, če poskusimo to, proti čemur nas vleče, tudi če se nismo rodile z znanjem in tudi, če prvi korak ne bo popoln.
Z drugimi udeleženkami bomo lahko delile svoje talente, znanja ali izdelke in storitve, če smo z njimi pričele svojo podjetniško pot (ali si to želimo v bližnji prihodnosti).
Dogodek je prostor za izražanje, vprašanja, pogovor, medsebojno podporo, pa tudi za predstavitev svojih produktov.

Komu je dogodek namenjen?
- Najpomembnejše: samo ženskam.
- Mladim podjetnicam ali tistim, ki si to želijo postati
- Ženskam, ki čutijo, da v sebi nosijo večje potenciale, kot jih izrazijo
- Ženskam, ki kdaj ne znajo reči ne, se kdaj prestrašijo, kdaj ne znajo slediti svojim sanjam
- Ženskam, ki so nekje vmes med starim in novim poglavjem
.
.
Ne gre za to, da bi te učila o znanjih marketinga, odpiranja podjetja ali čem podobnem, pač pa te učim o pristnosti, dovoljenju, da si najboljša različica sebe, tukaj sem, da te spodbujam, da se izražaj, pa karkoli že to je (v podjetništvu ali kje drugje) ter učim te, da je biti svoj najlepše, kar si lahko.

Kdo predava in zakaj te teme?
Predavam Špela, ki sem vse to dala sama skozi. Vse življenje sem čutila, da lahko svetu ponudim več, da sem vredna in sposobna, vendar me je strah povsem zaslepil in ohromil. S poslušanjem sebe in izražanjem svoje ustvarjalnosti sem začela šele pred dobrimi 5 leti, ko sem začela več hoditi na potovanja in izlete, ko sem končno začela plesati in ko sem šolo končno zaključila v svojem stilu. Kljub temu, da me je vleklo v podjetništvo, na to pot nisem upala stopiti vse do lanskega leta, ker sem preprosto preveč dvomila vase. Sem se pa v vmesnem času naučila izražati tudi v drugih službah, tako da na podjetniško pot nisem več stopila tako zelo prestrašena in nepripravljena.

Sem nekdo, ki ima ogromno zavedanja in veliko razmišlja o tem, kaj daje od sebe, kaj se je zgodilo in zakaj, kako se počuti… in s tem sem dobila ogromno uvidov, informacij in modrosti.

Zakaj to delim med ostale?
Ker res rada govorim 😃 Ker si želim, da bi pred leti, ko sem bila sama v največjih dvomih in samo razmišljala, kaj je pri meni potrebno izboljšati/popraviti prišel nekdo, ki bi mi rekel, da sem čisto vredu takšna kot sem, da ne rabim biti nič več, kot samo svoja, da bi mi povedal, da se bo vedno vse zložilo kot se mora in me spodbujal, da sem ustvarjalna na vseh področjih v življenju. Ker si želim, da bi kdo začel svojo pot sreče prej, kot sem jo jaz. Ker si želim, da bi v svetu odstranila strah (čeprav se zavedam, da ga lahko samo tako, da najprej odstranim svojega).

Sem jaz popolna in nevemkje višje in vam zdaj samo žugam dol? Kje pa. Vsak dan premagujem svoj zakoreninjen strah in stare navade, skoraj vsak dan pride kaj, kar mi je v izziv in vsak dan se trudim po svojih najboljših močeh. Imam vedno perfektno strategijo, model, znanje? Niti slučajno. Poskušam, se učim, padam, se vstajam.. ampak poskušam nenehno nadaljevati.

Vabim te, da zasiješ!

* Število mest je omejeno; na dogodku nas je lahko največ 10.
* Vstopnina na dogodek je menjava denarja, ki ga sicer daš za slabe razvade čez mesec, kar ocenjujem, da je v povprečju 15€ ali več. Vstopnina je torej menjava starih, slabih navad za nove. In 15€. 😉

Prijava na: [email protected] ali 040545150 ali na zasebno sporočilo na fb 😉

Komaj čakam, da se vidimo! ❤