Pozdravljeni,

vabimo vas k sodelovanju v brezplačnem spletnem programu VIVA – programu za lažje spoprijemanje s stresom na delovnem mestu, ki ga izvajata Oddelek za psihologijo (Univerza v Mariboru) in Inštitut Andrej Marušič (Univerza na Primorskem).

Program VIVA je zasnovan na z znanostjo podprtih psiholoških intervencijah za obvladovanje stresa, povezanega z delom. Namenjen je zaposlenim, še posebej tistim, ki se soočate z izgorelostjo in/ali težavami z odklopom od dela po zaključku formalnega delovnega časa.

Vse podrobnosti o programu (vsebina, trajanje, termin) si lahko preberete na spodnji povezavi, kjer najdete tudi povezavo do prijavnice.

http://zivziv.si/vabilo-k-sodelovanju-v-programu-viva/?fbclid=IwAR3Ykj-…

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Gtx500@123pro

Ali adrenalina gol velja za odlično izbiro pri klasičnih turnirjih pokala c1, ki vas zagotovo ne bo razočarala

Gtx500@123pro

Športni programi, kot je na https://modilimitado.com/adrenalinagol-apk, prav tako zelo dobro pomagajo pri razbremenitvi napetosti in lajšanju stresa.

Gtx500@123pro

Športni programi, kot je na adrenalina gol, prav tako zelo dobro pomagajo pri razbremenitvi napetosti in lajšanju stresa.

In reply to by Gtx500@123pro

aceofs

Razumem, hvala za informacije o programu VIVA. Bom preveril/la podrobnosti na povezavi https://spartan-agency.com/services/advertising