Lepo pozdravljeni vsi skupaj,

Vljudno vabljeni k sodelovanju v mednarodni študiji, do katere se lahko povežete prek povezav zapisanih spodaj pod številko 1 in 2.

Smo mednarodna skupina raziskovalcev, ki smo pod okriljem Psychological Science Accelerator (PSA) razvili anketni vprašalnik, namen katerega je raziskovanje prepričanj, odnosov in vedenj ljudi med pandemijo COVID-19. PSA predstavlja svetovno mrežo, v katero je vključenih več kot 500 psiholoških laboratorijev, omenjen anketni vprašalnik pa je zaenkrat preveden v 42 jezikov. Več o mednarodni mreži in o projektu si lahko preberete na spletnih straneh spodaj, označenih pod številko 3 in 4.

Sodeluje lahko vsaka polnoletna oseba, vprašalnik pa vam bo vzel med 20-30min časa. Že vnaprej iskrena hvala za vašo pomoč!

1) Slovenska različica anketnega vprašalnika - direktna povezava do vprašalnika:
http://formr.psysciacc.org/formr/psacr-pool-slovenian

2) Različica anketnega vprašalnika, kjer lahko posamezniki sami izberejo jezik - direktna povezava do vprašalnika:
http://formr.psysciacc.org/formr/psacr-pool

3) Psychological Science Accelerator (PSA) - spletna stran:
https://psysciacc.org/

4) PSA rapid response COVID-19 - spletna stran projekta: https://psysciacc.org/2020/03/21/join-the-psas-rapid-response-covid-19-…

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
aceofs

Zanimivo! Povezave do mednarodne študije in anketnega vprašalnika sem pregledal, in se z veseljem lotim izpolnjevanja. Hkrati sem zainteresiran tudi za poznavanje več o Psychological Science Accelerator (PSA) in celotnem projektu, zato bom preučil povezave na spletnih straneh, ki ste jih navedli pod številko 3 in 4 (https://elpec-ebikes.com/collections/vsa-rabljena-elektricna-kolesa).

aceofs

Glede na tvoj komentar o PSA in projektu, lahko rečem, da sem full zagnan za izpolnjevanje tega anketnega vprašalnika. Hkrati pa bom tud malo brskal po tistih spletnih straneh, ki ste mi jih omenili pod tretjo in četrto cifro, da bom bolj v žago kaj vse točno gre. Super je, ko najdeš take zadeve, ki te zanimajo, a ne? https://spartan-agency.com/services/social-media https://elpec-ebikes.com/pages/servis https://atelierrebul.si/shop/category/disave-za-dom-disece-svece-24