Vir: Policijska uprava Celje
Policisti so pri 45-letnem Štajercu opravili hišno preiskavo in zasegli večjo količino različnih prepovedanih drog.

Velenjski policisti so v tem tednu zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, opravili hišno preiskavo pri 45-letnem Velenjčanu in mu zasegli večjo količino različnih prepovedanih drog.

Med preiskavo, ki je potekala več mesecev, so ugotovili, da osumljeni drogo hrani v skupnih prostorih stanovanjskega bloka, kjer prebiva.

Pri hišni preiskavi so na različnih mestih v skupnih prostorih našli in zasegli dobrih 3600 gramov konoplje, 473 gramov amfetamina, 58 gramov kokaina in 36 gramov heroina.

Zasegli so mu tudi več različnih pripomočkov za izvrševanje ulične preprodaje in več predmetov, ki jih je pridobil s preprodajo droge.

Osumljenega so zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog, privedli k preiskovalnemu sodniku, ki mu je odredil pripor.

Vir: Policijska uprava Celje

Komentarji (5)

Mbb (ni preverjeno)

Sledi kazen zaradi uporabe skupnih prostor .Soda bikarbona in pecilni sta samo za slikanje v rumenem tisku .

mislim (ni preverjeno)

i, danes sem v Tušu videla, da en fant kupuje alufolijo :)

J. Rambo (ni preverjeno)

Pa kaj, če pa ni ime več prostora doma. Saj so skupni prostori tudi v njegovi solisti.. he he

Ploko (ni preverjeno)

to je zdaj gora!!!!-gora drog!!!!bedaki neumni!!!!komunisti vam kradejo milijarde vasega denarja arsenovic unicil maribor in naredil 27milijonov primanjkljaja v obcinskem proracinu-prvic v zgodovini -PRVIC V SLOVENIJI in Mariboru!!!!medtem udbasi zasezejo travo !!!prave lopove si ne upajo preiskovati-cucki komunisticni!!!

Šumar (ni preverjeno)

Eh sigurno neki čefur (yugočefur)

Starejše novice