Slika je simbolična.
Policisti Postaje prometne policije Maribor obravnavajo prometno nesrečo, v kateri je najmanj ena oseba hudo telesno poškodovana.

Možje v modrem sporočajo, da se je v nedeljo zvečer, ob 21.20, na Pobreški cesti v Mariboru, v neposredni bližini Titovega mostu, zgodila prometna nesreča, v kateri je bil udeležen voznik kolesa znamke Giant, modrordeče barve.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče naprošajo morebitne očividce, da pokličejo na telefonsko številko 02 450 20 30 ali 113 oziroma se zglasijo na Postaji prometne policije Maribor, Ptujska cesta 117.

Po doslej zbranih obvestilih je bil v prometni nesreči udeležen voznik kolesa, modro - rdeče barve, ki naj bi padel sam. Kolesaril je iz smeri Univerzitetnega kliničnega centra Maribor, v smeri Zrkovske ceste.

Hudo telesno poškodovani kolesar je sam poiskal zdravniško pomoč v Univerzitetnem kliničnem centru Maribor, tam pa se je njegovo zdravstveno stanje, zaradi hudih poškodb, nenadoma zelo poslabšalo, so sporočili iz Policijske uprave Maribor.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Kritik (nepreverjen)

Kolesarji so največja nevarnost v prometu sebi in drugim udeležencem .Žal država ničesar ne ukrene enako kot za skiroje in električne mopede ,ki se vozijo povsod .
Najprej morajo umreti nedolžni ,da se zadeva premakne iz mrtve točke.

arogantnež (nepreverjen)

Tudi sam bi rad kot kolesar na ulicah Maribora rad videl več nadzora v prometu. Pobreška cesta je nasploh problematična, predvsem zaradi vožnje voznikov motornih vozil globoko v rdečo pri visokih hitrostih, ki v mestu nimajo česa iskati (dvo-etažni most, križišče z Nasipno). Ponoči, ko semaforji ugasnejo, pa je vse itak bolj ali manj loterija. Še nikoli se mi ni zgodilo, da bi takrat kdo ustavil, ko sem čakal na prehodu kot pešec, vozijo pa 90+.

Heh (nepreverjen)

Sem že mislil, da boš napisal da želiš videti več nadzora nad kolesarji in sem si rekel "končno eden pameten kolesar", a se je kaj hitro obrnilo...

Najprej porihtati golazen na kolesih, ki ne zna uporabljati kolesarskega pasu, ampak vozi vsepoprek.

In reply to by arogantnež (nepreverjen)

arogantnež (nepreverjen)

Sem kar med tistimi pametnimi kolesarji, ki jih omenjaš. Seveda sem mislil nadzor nad vsemi udeleženci. Nastopam v prometu kot voznik motornega vozila, kolesar in pešec ter vidim preveč nesnage okoli sebe.

In reply to by Heh (nepreverjen)

Starejše novice