Policisti so včeraj zvečer prejeli prijavo občanke, da na cesti med Mursko Soboto in Noršinci v osebnem avtomobilu joče deklica, voznica osebnega avtomobila pa je pod vplivom alkohola in se z vozilom noče umakniti s ceste.

Murskosoboški možje v modrem so na kraju ugotovili, da je voznica osebnega avtomobila pod močnim vplivom alkohola in ne želi sodelovati v postopku, ob tem se je tudi nedostojno vedla do policistov. 

Odrejen ji je bil preizkus alkoholiziranosti, katerega ni opravila po navodilih, zato ji je bil odrejen strokovni pregled, katerega je odločno odklonila. 

V vozilu je bila tudi hčerka, mlajša mladoletnica. Na kraj je bil poklican sorodnik, ki je obe odpeljal domov. Zoper voznico sledi obdolžilni predlog. 

»Vse udeležence v cestnem prometu ponovno pozivamo, naj za volan sedejo le trezni. Še posebej odgovorno naj ravnajo pri udeležbi otrok v vozilu. Če bodo uživali alkoholne pijače, naj se ne odločajo za vožnjo v cestnem prometu, vozilo naj vozi oseba, ki ni uživala alkoholnih pijač, ali pa se odločijo za uporabo javnih prevoznih sredstev,« so še sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Kifeljc (nepreverjen)

Ni bila zamaskirana in so jo zavohali .

Modri klosarji (nepreverjen)

Jebite se plavi, vse pred zid pa direkt in the tikev

Starejše novice