V sredo naj bi starejši moški, močnejše postave, sredi Maribora napadel mlajšo žensko. Udaril naj bi jo v nos, za nameček pa še opsoval in popljuval.

Na družbenem omrežju Facebook je zaokrožil zapis mlajše ženske, ki opozarja na »starejšega, močnejšega človeka, s precej zapuščenim videzom in sivimi lasmi«. Na poti proti železniški postaji naj bi jo omenjeni neznanec napadel iz povsem neznanega razloga.

»Najprej me je pošteno popljuval in začel govoriti 'ne boš ti po moji zemli hodla, prasica mrš iz moje zemlje', nato pa je sledil udarec s pestjo v nos,« je o napadu napisala Belmina Lozić.

Zbežal pred prihodom policije

»Hvala mladeniču, ki je vskočil vmes pa tudi drugim v petih prepolnih kavarnah okoli nas, ki so tako lepo gledali,« je cinično zapisala. »Ta psihopat je sicer zbežal preden je prišla policija, ampak jim je že znan, saj je že delal probleme po mestu,« še dodaja in poudarja, da bo skušala poskrbeti, da jih ne bo nikoli več.

»Če se mi je to zgodilo sredi belega dne v samem centru mesta, kaj se potem lahko zgodi, ko se vračam domov po temi,« se sprašuje Lozićeva in poziva: »Prosim, pazite se in ob podobnih stvareh takoj kličite policijo.«

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Katja7 (nepreverjen)

Kaj pa je narobe rekel?Cist prav,meje imamo z razlogom,prevec golazni imamo v Sloveniji.Po cesti in na ulicah se slisi se samo balkanscina.Torej,namesto,da pisaris po fb,pot pod noge in nazaj tja,kamor spadas.Ovce v Bosni te ze cakajo.Mi ni jasno,kaj bevskas v tuji drzavi.Odidi,od kjer si prisla,problem resen.

Ime (nepreverjen)

Tebi nekaj manjka v glavi... Ampak res... Pa se naj naslednjic spravi na tvojega otroka pa potem njemu lepo dopovej, da mu je prav...

In reply to by Katja7 (nepreverjen)

Belmina (nepreverjen)

Ne morem verjeti, da sem šele zdaj tole opazila. Lepo, da kažeš, da si tudi ti čisto ista kot ta oseba, ki me je napadla. Jaz sem kriva, ker sem hitela na vlak in ker me je neznani človek napadel brez razloga? Zanimivo... Kam naj se vrnem, nazaj v Mursko Soboto (to je v Sloveniji, če ne veste slučajno), kjer sem se rodila? Zdaj ko vidim kje živim bi se res najraje odpravila od tod, čeprav imam Slovensko državljanstvo. Naj te bo sram, očitno je kdo tu pravzaprav spada med ovce. ;)

In reply to by Katja7 (nepreverjen)

markow83 (nepreverjen)

Tipično Maribor, očividci nasilje gledajo, namesto, da bi pomagali. Se ne zavedajo, da so zaradi tega sostorilci.

Starejše novice