Po neuradnih informacijah Sobotainfo naj bi med udeležencema krvavega obračuna v Murski Soboti do spora prišlo že dan prej. Takrat naj bi bila podana tudi prijava na policijo.

V nedeljskem spopadu v Murski Soboti je umrl 26-letnik iz območja Mestne občine Murska Sobota.

Tragičen dogodek se je zgodil v nedeljo, okoli 18.30. Policisti so bili takrat obveščeni o kaznivem dejanju zoper življenje in telo, med obračunom z nožem je 26-letnik umrl, drugi udeleženec spopada, 48-letni državljan Bosne in Hercegovine, ki začasno biva na območju Republike Slovenije, pa je bil huje poškodovan.

Po novih, sicer za zdaj še neuradnih informacijah pa naj bi spor med udeležencema spopada eskaliral že v soboto, 4. februarja 2023.

Do spora naj bi prišlo dan pred krvavim obračunom

Po neuradnih, a zanesljivih informacijah Sobotainfo naj bi do spora med udeležencema spopada prišlo že dan pred krvavim obračunom.

Policijska uprava Murska Sobota naj bi po informacijah Sobotainfo že v soboto, 4. februarja, prejela klic, da naj bi prišlo med 26-letnikom in 48-letnikom do spora.

Z vprašanji, ali so informacije točne in kako je policija ukrepala ob prvem klicu glede spora, smo se obrnili tudi na murskosoboško policijsko upravo, pojasnila bomo dodali takoj, ko jih prejmemo.

Grozljive podrobnosti ...

Po do sedaj znanih obvestilih je osumljenec v nedeljo v stanovanjskem bloku na Slomškovi ulici z ostrim predmetom do smrti poškodoval 26-letnega oškodovanca, nato pa s kraja pobegnil.

Policisti in kriminalisti so kraj takoj zavarovali in začeli z iskanjem storilca, ki je bil po izsleditvi zaradi poškodb odpeljan v bolnišnico. Ogleda kraja dejanja sta se udeležili preiskovalna sodnica in državna tožilka.

»Motiv za dejanje doslej ni znan, intenzivna kriminalistična preiskava še traja, policija še vedno zbira obvestila o vseh okoliščinah,« je včeraj dejala Suzana Rauš, predstavnica za odnose z javnostmi Policijske uprave Murska Sobota.

Po neuradnih informacijah Sobotainfo naj bi bil pokojni zaboden kar 39-krat, ob poškodbah obeh rok pa naj bi vbodno rano v hrbet utrpel tudi 48-letnik.

Komentarji (6)

Default (ni preverjeno)

Prekleti naj bodo necivilizirani pobesneli yugovici v slo

Surfeiter (ni preverjeno)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

a se splača pisat o manjvrednem folki
to je njihova usoda
zaklani kot prase

labav (ni preverjeno)

ka si ti mutavi malo? daj naslov ka te obiščen malo doma kreten nepismeni

In reply to by Surfeiter (ni preverjeno)

DajMaloBrodi (ni preverjeno)

Zgleda se ti je nesce v glavo posral gda so mozgane delili pa vec nej blo placa za kaj vec.

In reply to by Surfeiter (ni preverjeno)

Andrej Č. (ni preverjeno)

Jugoviče zapakirat v en kontejner pa jih poslati v bosno nazaj.

El macho (ni preverjeno)

in hermetično zapreti

In reply to by Andrej Č. (ni preverjeno)

Starejše novice