Slika je simbolična.
V Celju je pred mesecem dni neznani moški s pištolo vstopil na bencinsko črpalko in zagrozil zaposlenemu. Sedaj so policisti ugotovili, da gre za 37-letnika z območja Maribora.

Policisti Policijske uprave Celje so pred mesecem dni, 4. marca, v večernih urah obravnavali poskus ropa bencinskega servisa na Mariborski cesti v Celju.

Takrat še neznani zamaskiran storilec se je s kolesom pripeljal do bencinskega servisa, vstopil v prodajalno, s pištolo zagrozil zaposlenemu in zahteval denar, nato pa brez denarja pobegnil s prostorov bencinskega servisa in se s kolesom odpeljal v smeri centra Celja.

Celjski policisti so kmalu po dejanju v eni od sosednjih ulic našli kolo, s katerim se je storilec odpeljal s kraja, v drugi ulici pa predmete, ki jih je uporabljal pri poskusu ropa in jih je med begom odvrgel.

Z zbranimi obvestili, zavarovanimi posnetki in zavarovanimi sledmi, so celjski policisti in kriminalisti ugotovili, da je kaznivega dejanja osumljen 37-letni moški z območja Maribora.

Zato so v tem tednu pri njem opravili hišno preiskavo in mu med drugim zasegli pištolo, ki jo je uporabil pri poskusu ropa.

Prav tako so ugotovili, da je 37-letnik kradel v več trgovinah v Celju in trgovcem povzročil za dobrih 500 evrov škode, zaradi česar so ga policisti kazensko ovadili.

Komentarji (2)

Kurbinsin (ni preverjeno)

Ime in priimek hocemo ziher se koncan ic

orožnik (ni preverjeno)

Ime in priimek, malo morgen, je rekel Milošević, levičarske cajtnge izdajajo identiteto samo takrat, ko je storilec usmerjen desno in vrednotam tradicionalne katoliške kulture Slovencev.. tale pigzigmar, ki ne zna niti kast, da ga ne dobijo, je najbrž brodukt SVOBODE.

Starejše novice