Mariborski policisti iščejo tuja državljana, ki sta po ustavljanju njunega avtomobila pobegnila, policisti pa so naknadno ugotovili, da sta v avtomobilu prevažala kar deset državljanov Bangladeša. Sedaj iščejo vse, ki bi karkoli vedeli o dogodku.

Danes je v zgodnjih jutranjih urah v kraju Meje v Republiko Slovenijo pripeljal osebni avtomobil, znamke Volkswagen Sharan, srebrne barve, madžarskih registrskih oznak.

Voznik po prestopu meje ni ustavil mejni patrulji ter je s pospešeno hitrostjo vožnjo nadaljeval v notranjost Slovenije. Vozilo je patruljam uspelo ustaviti v Cirkulanah, vendar sta voznik in sopotnik ne prednjemu sedežu, nenadoma zapustila vozilo in pobegnila vsak na svojo stran.

Policisti so ugotovili, da je voznik v vozilu prevažal še deset državljanov Bangladeša, ki nimajo veljavnih listin za vstop v našo državo oziroma na schengensko območje. Voznika in sopotnika, ki sta s kraja zbežala, policisti še iščejo, postopki z državljani Bangladeša pa še potekajo.

Policisti vse, ki bi karkoli vedeli o pobeglem vozniku in njegovemu sopotniku, domnevno gre za državljana Madžarske in Afganistana, prosijo, da to sporočijo na interventno številko policije 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Seveda, muslot… (nepreverjen)

Talibanci bi vladali Evropi

mislimmmm (nepreverjen)

to je njjihovo delo, ne naše

Starejše novice