Vir: Marprom
V Mariboru je včeraj zagorel avtobus, v dogodku ni bil nihče poškodovan.

Kot poroča Uprava Republike Slovenije je včeraj v Mariboru zagorel avtobus. Gasilci Gasilske brigade Maribor so požar pogasili.

Okrog 14.20 je prišlo do požara na mestnem avtobusu linije številka 3, ki se je takrat nahajal v bližini postajališča oziroma obračališča pokopališče Dobrava. 

Voznik je takoj ustavil avtobus, poskrbel za evakuacijo potnikov in pričel z gašenjem požara v predelu motorja avtobusa.

Dokončno so ga nato pogasili mariborski poklicni gasilci. 

Avtobus je pred dnevi opravil tehnični pregled

V dogodku ni bil nihče poškodovan, tako da je nastala samo premoženjska škoda zaradi uničenja vozila. Po izpadu slednjega je podjetje Marprom v najkrajšem možnem času zagotovilo nadomestni avtobus za linijo številka 3. 

Na Marpromu so povedali, da je bil avtobus, na katerem je zagorel motor, izpraven in je pred dnevi, natančneje 19. maja, tudi opravil tehnični pregled.

»Po dogodku bo v sodelovanju z vsemi pristojnimi službami opravljen natančen pregled, ki bo tudi pokazal vzrok požara,« so zapisali. 

Marprom se je ob tem zahvalil vozniku za takojšnjo in profesionalno reakcijo, gasilcem za hitro intervencijo in Nigradu za očiščeno prizorišče.

Komentarji (2)

Financiranje o… (ni preverjeno)

Financiranje od MAIE UUS
PODPORA TEM, KI POTREBUJEJO
V primeru kakršnih koli težav ali finančnih težav se obrnite na MAIE UUS in ne boste razočarani, ta velika dama mi je pravkar pomagala z zneskom 30.000 €.
Bogu se zelo zahvaljujem, ker me je postavil na mojo pot.
Zahvaljujoč tej majhni količini sem lahko odplačal dolg in izboljšal življenjski standard.
Če potrebujete majhno posojilo, se obrnite nanj in ne boste razočarani.
POGOJI: Morate biti 100% Slovenci.
E-naslov: [email protected]
Hvala vam

krema - torka (ni preverjeno)

ta avtobus bi lahko uporabili za krematorij
da bi se zmanjšale čakalne vrste

Starejše novice