Slika je simbolična (foto: Jan Rozman).
Minuli konec tedna je v mestnem parku prišlo do napada, v katerem je več oseb napadlo mlajšega moškega. Žrtev se še vedno zdravi v UKC Maribor.

Po informacijah, ki smo jih dobili od osebe blizu žrtve, so v soboškem parku napadli R. Ž. iz Lendave in ga hudo pretepli. Žrtev napada naj bi bil aktivist za pravice istospolno usmerjenih in partner Nejca Reka, znanega tudi kot zvezdnika resničnostnega šova Bar. 

35-letni R. Ž. se je med zabavo v bližnjem lokalu umaknil na zrak, kjer naj bi ga izza hrbta napadlo več oseb.

Podrli naj bi ga na tla in brcali po celem telesu. Po naših infromacijah so mu zlomili več reber in huje poškodovali ledvico, za katero še ni znano, ali jo bodo zdravniki morali odstraniti. 

Žrtev se še vedno zdravi v UKC Maribor.

Je vzrok za napad homofobija?

Resničnostni zvezdnik je s partnerjem na družbenih omrežjih odprl posebno stran, Rainbow kings Slovenia, kjer delita skupne posnetke. Javnosti namreč želita omogočiti vpogled v življenje istospolnega para, sta pred časom povedala za Žurnal24.

Ali je bila njuna istospolna usmerjenost vzrok napada, za zdaj še ni znano. 

Spomnimo, da je to že tretji napad v Soboškem parku v zadnjih štirih mesecih. Zanimivo pa je tudi, da soboški policisti v vsakodnevnih policijskih poročilih niso poročali o napadu, ki se je zgodil v času Soboških dni, prav tako pa ne o tem zadnjem napadu.

Za več informacij smo se obrnili tudi na policiste, vendar njihov odgovor še čakamo. 

S spleta

Komentarji (11)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Katja7 (nepreverjen)

To ni homofobija.Napacen izraz.Fobija je strah.Jaz pedrajslov ne maram,jih se pa ne bojim.In to pranje mozganov je preseglo vse meje.Narobe svet.In...to niso nobeni zvezdniki,ampak mentalni revcki,ki se poskusajo prodajati.Delat naj se spravijo,ne pa da manipulirajo z ljudmi.Vsi bi radi bili neki blogerji,vlogerji etc.Ne mi trobezljat,da je normalno,da moski butne moskega.

markow83 (nepreverjen)

Bojiš se jih, ampak to potlačiš, ker si hraber človek, ki se ničesar ne boji, in ti potem to butne ven kot sovraštvo. Ne moreš bežat pred samim sabo.

In reply to by Katja7 (nepreverjen)

Meta Tobak (nepreverjen)

Pa kaj te muci kaj oni delajo?
Bog je reku znajdi se !
Očitno se ti nisi in si jezna na celi svet!
Boga si resnično!
Upam da prideš nekoč k pameti!

In reply to by Katja7 (nepreverjen)

Katja7 (nepreverjen)

@markow83....menda pa sebe poznam in vem,kaj mi sede in kaj ne.In ja,se en dokaz brainwashinga,nanasa se na vas post.Tako kot imam jaz svoje mnenje,ga imas tudi ti.In verjetno te ne more nekdo prepricati v nasprotno,mar ne?????Imam svoje mozgane in celo razmisljam z njimi.Zdaj bolj jasno??Upam,da ja.

blackfang (nepreverjen)

Saj vemo, kdo najbolj sovraži istospolne. Geji, ki si ne priznate, da ste gej :)

In reply to by Katja7 (nepreverjen)

markow83 (nepreverjen)

Da nekoga ne maraš ni nobeno mnenje.

In reply to by Katja7 (nepreverjen)

free2go (nepreverjen)

@Katja7...Niti 'M' od mozganov ni v vas...in najbolj nerodno je,da to sploh ne bolí ??‍♂️

In reply to by Katja7 (nepreverjen)

Kritik (nepreverjen)

Za drugače misleče pri nas ni prostora ! ....takšno je mnenje večine ,ki podpirajo RKC in stranke na desnici predvsem pa njihove liderje . Protest v LJ je dokaz .

Kjoy (nepreverjen)

Spet park Murskasobota

Viljem12 (nepreverjen)

Nobeden mu ni obrnil hrbta, tudi jes mu nebi!

Mackenzie_Grimwade

Z delom od doma zaslužim 142 na uro. Hkrati sem bil zelo presenečen, ker mi je sosed svetoval, naj se preusmerim na povprečno 120, vendar vidim, kako zdaj deluje. Doživljam množično svobodo zdaj, ko sem moj nejavni šef.

To počnem ......... w­w­w­.­C­a­s­h­F­l­o­w­7­7­.­C­o­m

Starejše novice