Foto: M. S., Facebook
Po naših krajih naj bi krožilo vozilo, Mercedes srebrne barve z madžarsko registracijo, moški pa bi si naj ogledoval hiše.

Po družbenem omrežju Facebook so zaokrožile fotografije sivega Mercedesa E270 z madžarsko registracijo

Po besedah očividcev naj bi vozilo krožilo po območju Štajerske, videno je bilo v Poljčanah, Majšperku, Ločah. Opazili so, da moški z daljnogledom opazuje hiše, jih celo fotografira. 

»Morda v ozadju kriminalni nameni, saj tudi prodaja izdelke sumljivega izvora. Opozorite starejše, da ne spuščajo v hišo te osebe,« je zapisal en očividec. 

Foto: uporabnik skupine Radar Slovenska Bistrica

Podoben primer že v Kidričevem 

Pred časom se je zgodil podoben primer v Kidričevem in Njivercah. Tam bi se naj sprehajal moški srednjih let, si ogledoval hiše, jih fotografiral. 

»Bodite pozorni na moškega srednjih let, višine od 180 do 190 centimetrov, srednje postave, oblečenega v kavbojke, črno jakno, črno kapo in črno masko z belim vzorcem,« se je glasila objava na Facebooku. 

Komentarji (11)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Vaše ime (nepreverjen)

Če policija v toti vuko?ebini ne najde tega srebrnega mađarskega mercedesa in ga stera nazaj.... bolje kot da ga en haložan v roke dobi😃

Pajcek (nepreverjen)

Hojseki so nadzirali poštene ljudi ne lopovov.

In reply to by Vaše ime (nepreverjen)

kogo (nepreverjen)

Dogovor janez,orban

In reply to by Pajcek (nepreverjen)

Haja (nepreverjen)

Policija ga je baje že večkrat obravnavala, pa se še naprej potika okoli in slika. Ta je sigurno predhodnik bande, ki še pride. Zdaj bodo prvo dobro naštudirali teren.

pohorskisvizec

Naj mu haložanci pripravijo zasedo, bo videl....na urgenci se bo zbudil, pa brez zob.

19pUnK86 (nepreverjen)

Prijazn stric.
Doma na Madžarskem bo gradil hiško in zato slika, da si bo bolj predstavljal kako temelje pa postavitev svoje hiške naredi.

gostja (nepreverjen)

Saj ni nič slabega, če nas hodijo občudovat in pri tem naredijo še kakšno fotko.

In reply to by 19pUnK86 (nepreverjen)

Iz Kamnika domna (nepreverjen)

A sedaj niti hiše ne smeš več fotografirati

Tota grča (nepreverjen)

Madžarski avto je samo finta v "levo". V resnici so to novi "dacarji", ki se pripravljajo na nove obdavčitve. Čaka nas svoboda.

Menk (nepreverjen)

etnični google earth streetview

kogo (nepreverjen)

Vozijo se v okolici Celja in ponujajajo garniture posode zastonj,češ da jih ne morajo peljati nazaj na Madžarsko zaradi carine , ne nasedajte ženski, moški pa sedi v avtu in verjetno že dela plan vloma.

Starejše novice