Po rezultatih javnomnenjskih raziskav vsak drugi Slovenec razmišlja o tem, kako bi znižal stroške energije v svojem domu. Ste tudi vi med njimi?

Postavitev sončne elektrarne je ena izmed najboljših možnosti za zmanjšanje stroškov energije v svojem domu, saj vam lastna proizvodnja električne energije zagotavlja velike prihranke pri stroških elektrike. Gre za naložbo v kvalitetnejše življenje vaše družine, saj boste lahko privarčevani denar uporabili za namene, ki si jih sicer ne bi mogli privoščiti.

Postopek je zelo enostaven in za stranko povsem brezskrben

Energija plus bo poskrbela, da bo celoten postopek za vas povsem enostaven in brezskrben, sončno elektrarno pa vam bodo postavili v zgolj nekaj korakih. Najprej vam bodo pripravili informativno ponudbo, nato pa vam bodo njihovi strokovnjaki ob ogledu objekta in podrobni analizi vaše porabe svetovali ustrezno velikost in lego sončne elektrarne. 

Montaža sončne elektrarne zgolj v enem dnevu

Energija plus bo za vas uredila vso potrebno dokumentacijo in vodila celoten projekt, prav tako pa vam bodo brezplačno pomagali pri pridobitvi nepovratnih sredstev Eko sklada. Praviloma v enem dnevu bodo strokovnjaki Energije plus z več kot 10-letnimi izkušnjami poskrbeli za montažo sončne elektrarne z visoko kvalitetnimi komponentami svetovno priznanih proizvajalcev.

Spremljanje delovanja sončne elektrarne na telefonu

Po vzpostavitvi sončne elektrarne bo vaš dom postal energetsko neodvisen, kar pomeni, da ne boste več podvrženi nihanju cen električne energije, to pa bo tudi vaš pomemben prispevek k čistejšemu okolju. Delovanje sončne elektrarne boste lahko spremljali na vsakem koraku prek spletne aplikacije.

Si želite tudi vi prihraniti več kot 30.000 evrov?

»Naložba v sončno elektrarno se nam bo povrnila v osmih letih, v celotni življenjski dobi sončne elektrarne pa bo naš prihranek znašal več kot 30.000 evrov,« je ob zagonu lastne sončne elektrarne Energije plus povedal lastnik 230 kvadratnih metrov velike hiše in investitor Štefan Horvat.

Energija plus za vas uredi vse od dokumentacije do priklopa sončne elektrarne. Za vse informacije so vam na voljo od ponedeljka do petka med 7.30 in 17.00 na brezplačni telefonski številki 080 21 15. Vabljeni tudi k obisku njihove spletne strani www.energijaplus.si.

Starejše novice