Po tem, ko so na mariborskem Marpromu objavili razpis na delovno mesto direktorja, je sedaj znano, da nadzorni svet ni izbral nobenega od prijavljenih kandidatov. Tako se iz mesta direktorja poslavlja zdajšnji direktor Bernard Majhenič.

Mariborsko podjetje Marprom je konec januarja objavil razpis za delovno mesto direktorja, na katerega se je prijavil tudi zdajšnji direktor Bernard Majhenič. A kot poroča Večer, se ta sedaj poslavlja s položaja.

Nadzorni svet Marproma ni izbral nobenega od prijavljenih kandidatov za direktorja, zaradi česar se po devetih letih letih vodenja mestnega potniškega prometa Majhenič poslavlja.

Je pa Večer nedavno poročal, da so se na razpis sicer prijavili štirje kandidati, katerih imena, če izvzamemo Majheniča, ostajajo neznanka. Pri tem pa so vse predpisane pogoje izpolnili trije. 

Zaradi tega ni znano, kdo bo od aprila vodil podjetje. Prav tako ni znano, ali Majhenič ostaja na Marpromu, saj situacije za Mariborinfo ni želel komentirati.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Surfeiter (ni preverjeno)

Na čelo Marproma nastavite ono fuffo iz casina ... Darjo Lampret ... curka ima vse preddispozicije po vaših kriterijih ... poslovno je totalno nesposobna, ima pa velike silikonske joške ...

Starejše novice