Nekdanja čajnica Čajek, zdaj čajnica, kavarna in vape house Belidim Bar Maribor se ponovno prodaja. Cena zdaj kar za 200 tisočakov višja, kot pred tremi leti.

Spomnimo, da je lokal z edinstveno zgodbo v osrčju Maribora, bil pred dvema letoma prodan Črtu Erjavcu, celjskemu podjetniku, direktorju podjetja Belidim, ki svoj posel snuje na ponujanju elektronskih cigaret oziroma 'vejpov', dišav in arom.

A kot kaže, Erjavec zdaj lokal ponovno prodaja, in to za 650 tisoč evrov.

Lokal po dveh letih spet naprodaj

Lokal je v starejši stavbi, ki je bila zgrajena že okoli leta 1840. Lokal s pritličjem in prvim nadstropjem meri 140 kvadratnih metrov, lani je bil popolnoma prenovljen. 

Gostinski lokal se prodaja z vso pripadajočo opremo, ki je bila izdelana po meri. Lokalu pa pripada še eno parkirno mesto. 

Lokal v celoti prenovljen

Kot je zapisano v oglasu, je pohištvo izdelano iz staranega hrasta. Prenovljeno je bilo tudi skladišče v velikosti 25 kvadratnih metrov, ki lahko služi tudi kot garaža za avtomobil. 

Gostinski lokal ima nova vhodna vrata, vrtno in notranje pohištvo višjega kakovostnega razreda, kristalne lestence v spodnjem in zgornjem nadstropju ter kristalne stenske luči. 

Prav tako je urejeno dovoljenje za opravljanje gostinske dejavnosti, tudi za prehrano in dovoljenje za opravljanje trgovske dejavnosti.

Komentarji (13)

Štamperl (ni preverjeno)

Čajek pa ni bila niti približno kultna čajnica.

Štamperl (ni preverjeno)

Vedno, ko sem tehtal, ali naj grem na čaj ali na nekaj sladkega, sem raje zavil k Ilichu.

Dim Beli (ni preverjeno)

Kultna čajnica??? Novinar očitno ne ve kaj to pomeni. Če je bila prejšnja čajnica "kultna", sem jaz papež v Rimu. Povsem običajen lokal je bil.

Lolipop (ni preverjeno)

kultna----ha ha ga da da -kultna-ha ha-lokal po vsej sloveniji znan kot zbirališče pedrov, leubac ,gbtq in hinavskih komunistov-ha ha ha- kultna!!!!po cem-po pedrih?,,

In reply to by Dim Beli (ni preverjeno)

Modri dirkač (ni preverjeno)

Kdo bo to kupil....?

N-rod kitajc (ni preverjeno)

Kitajska velesila

In reply to by Modri dirkač (ni preverjeno)

Ma kitajc su p… (ni preverjeno)
kitajc (ni preverjeno)

kitajska-restavracija com/mobile/maribor/

Xy1962 (ni preverjeno)

Predrago,preveč denarja za to lukno

Jovanka brozpsica (ni preverjeno)

za tak denar dobis vilo v avstriji!!!!!zabji fris bi lahko kupil in obnovil z občinskimi in drugimi javnimi sredstvi-ne bi bilo prvič!!!!!

Konec gnile ju… (ni preverjeno)

prodajamo kultni pajzl ki je do sedaj vedno delal izgubo!!!!!investirajte v obubožani maribora-veliki unicevalec in lopov maribora -zabji fris!!!!!

pastor (ni preverjeno)

Drogas da neos pokno

Aljoša D. (ni preverjeno)

Redno hodim v ta kultni lokal ... mi ga res kulturno zabijejo v rito ... obožujem ...

Starejše novice