Ob misli na svežo pečeno pico, s sočno omako in obloženo z raznolikimi sestavinami, se takoj pocedijo sline. Vsak ima svoj najljubši lokal, kjer pečejo slastne pice. A kje je naj?

Debela ali tanka skorja, s šunko ali celo z ananasom, s paradižnikovo omako in slastnimi siri. 

V toliko različnih izvedbah, da ima prav vsak pico, ki mu je najbolj pri srcu in je zanj najboljša.

Bralci Mariborinfo izbirate naj pico v Mariboru ali okolici! 

Predlagajte lokal, v katerem pripravljajo vašo najljubšo pico. Veljavni samo predlogi, ki jih oddate preko spodnjega obrazca.

Kako dobimo naj pico po izboru bralcev? 

Zbiranje predlogov za naj pico traja do nedelje, 7. aprila, do polnoči. Nato bomo v uredništvu izmed vseh predlogov zbrali deset lokalov, ki ste jih največkrat predlagali.

Nato ste znova na vrsti vi. Med desetimi največkrat predlaganimi predlogi boste glasovali za lokal, kjer imajo naj pico pri nas. 

Komentarji (8)

pohorskisvizec

Nikjer,predrago!

tona iteb (ni preverjeno)

Ni bolše pice kot v la cantini!!!!!! Smo z družino v La caantini prejšnjič jedli družinsko pico in boljše pice do sedaj nisem - nismo jedeli !!!! Moja mama stara 92 let ki je tudi izbirčna je rekla , da boljše pice še ni jedla!!!!!! Vsaka čast kuharjem !!!!!!!!🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇

Dreko (ni preverjeno)

To nas lopovi samo kradejo. No pizza🍕

totiborčan (ni preverjeno)

Jack and Joe v Limbuškem nabrežju.

Fischer (ni preverjeno)

La Cantina ni več to kar je bila, včasih so imeli res dobre pice,sedaj več ne. Tudi porcije iz velikosti pri drugih jedeh si zmanjšali. Tako,da la Cantina NO Go!

Brilliance (ni preverjeno)

Se strinjam kar si napisal. Prej si dobil recimo solatni kroznik res lepo nalozen. Sedaj, za enako ceno porcijsko kot priloga ne pa glavna jed.

In reply to by Fischer (ni preverjeno)

papir (ni preverjeno)

tottapizza pobrežje

Kekec iz Triglava (ni preverjeno)

Dobrih pizz v mb že nekaj časa ni, so povprečne....

Starejše novice