FOTO: Jan Rozman
V okviru Tedna športa so se v podjetju Oven odločili, da za vse Mariborčane pripravijo kopico aktivnosti, dodatnih ugodnosti in dogodkov, ki bi tako razvoj kot napredek električne mobilnosti občanom le še približali.

Celotno dogajanje bo potekalo v tednu med 22. in 28. septembrom na Trgu Leona Štuklja, kjer se bodo v okviru Oven promocije izvajale številne aktivnosti, namenjene tako mlajšim kot starejšim občanom. 

»Za vsakogar nekaj!«, je moto, ki mu dodobra sledijo v podjetju Oven iz Maribora. Da je porast električne mobilnosti v svetu vse bolj viden, se opazi že s pomočjo trenda, ki nakazuje, da skorajda 70 odstotkov ljudi, ki živijo v urbanih središčih, danes že uporablja eno izmed električnih prevoznih sredstev. 

Pa naj si gre za električni skiro, hoverboard, električno kolo … Izbire je veliko, slednja pa se navadno prilagaja namenu uporabe, starosti in razdalji, ki jo nekdo mora iz dneva v dan premagovati. Prav zaradi tega so se v podjetju Oven odločili, da veliko energije in komunikacije namenijo v dodatno ozaveščanje o pomenu e-mobilnosti. 

Preizkus električnih vozil in bogate nagrade

Tokrat se bodo predstavili v okviru Evropskega tedna športa na Trgu Leona Štuklja. Tam boste lahko električna vozila preizkusili, se potegovali za bogate nagrade ob različnih tekmovanjih, tudi na zanimivih gokard poligonih in se včlanili v Klub Oven. Ta za svoje člane tekom leta nudi številne prednosti. Poleg predstavitve vseh športnih izdelkov, ki jih lahko najdete v Oven spletni trgovini, pa so za vas pripravili še veliko ugodnosti, nagradnih iger in drugih presenečenj.

Spremljali jih boste lahko ves teden. Nepozaben zaključek pa so pripravili za petek, 28. septembra, ko bodo Evropskem tednu športa pridali prav poseben epilog na Trgu Leona Štuklja, z zabavo do jutra in DJ Neyem, s pomenljivim naslovom »Bodi športnik, bodi kul, OVEN vabi te na žur«. 

Zapeljite se z električnim kolesom iz Oventure

Ne pozabite pa tudi, da se lahko  okviru Tedna športa odpravite do največje izposojevalnice električnih koles pri nas, Oventure, kjer si lahko izposodite električno kolo in se podate po eni izmed predstavljenih turističnih tur znotraj Oventura aplikacije. Kdo ve, morda vas pot celo zanese do Oven male hidroelektrarne Činžat. Prav delovanje malih hidroelektrarn je namreč ena izmed glavnih dejavnosti podjetja Oven. 

Pomembna storitev, ki jo podjetje Oven izvaja tekom leta, je tudi postavitev sončnih elektrarn na ključ. V zadnjih nekaj letih tako opažajo porast interesa za slednje, predvsem pa se vse več ljudi poslužuje storitve celovitega in strateško naravnanega servisa, ob implementaciji sončnih elektrarn. 

S spleta

Komentarji (1)

Starejše novice