Znani so rezultati analize mesa, ki ga v skladišču hrani Panvita.

Po vsej Evropi je v preteklih dneh odmeval primer poljske klavnice, v kateri so klali bolne živali in njihovo meso prodajali kot zdravo. 15-tonska pošiljka poljskega mesa se nahaja tudi v skladišču Panvite, kjer pa so dobili uradne analize in sporočili, da je njihovo meso neoporečno in pridobljeno od zdravih živali, kar pomeni, da ne gre za sporno poljsko meso.

»Prejeli smo uradne rezultate analiz poljskega mesa s strani Uprave RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin, ki potrjujejo, da je analizirano meso iz našega obrata neoporečno in torej pridobljeno od zdravih živali. Rezultati analiz potrjujejo, da sodelujemo z zanesljivimi in odgovornimi dobavitelji, ki jim je na prvem mestu varnost in zdravje potrošnikov. Hkrati potrjujejo, da naš sistem nadzora in kakovosti deluje zelo uspešno.

Obljubljamo in zagotavljamo, da bomo za naše kupce še naprej proizvajali izključno najkakovostnejše in zdravstveno neoporečne izdelke, naš sistem kakovosti in nadzora pa bo vedno na najvišjem možnem nivoju. Kot podjetje, ki ključno prispeva k slovenski samooskrbi z mesom, bomo še naprej podpirali dvig proizvodnje kakovostnega slovenskega mesa,« so v sporočilu za javnost zapisali pri Panviti.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice