Na nepremičninskih portalih smo zasledili več oglasov za nakup ali najem prostorov v Mariboru, v katerih se nahajajo trgovine.

Živilska trgovina za 2.300.000 evrov

Med nepremičninskimi oglasi je mogoče zaslediti trgovski lokal na Taboru, ki meri 1625 kvadratnih metrov, v njem pa se nahaja trgovina Tuš. Prostor ima svoj vhod s ceste oziroma parkirišča. Brezplačno parkirišče je urejeno pred objektom v sklopu trgovskega centra. 

Prostori se nahajajo v pritlični etaži. Nepremičnina je oddana v dolgoročni najem in se prodaja kot naložbena nepremičnina.

Prodajna cena znaša 2.300.000 evrov, kupec prevzame plačilo vseh predpisanih dajatev pri prodaji in prenosu lastništva. 

Trgovina z oblačili na Pobrežju

Novega lastnika išče tudi trgovina na naslovu Veljka Vlahoviča 62 v Mariboru, ki stoji zraven uveljavljene živilske trgovine. Kot pojasnjujejo v oglasu, to zagotavlja stabilen promet strank.

Pred nepremičnino je veliko parkirišče. 

V sklopu stavbe sta dva poslovna prostora – najemnik poslovnega prostora v pritličju je stabilno mednarodno podjetje, ki prostor koristi za neživilsko trgovino. Gre za trgovino Pepco. Drugi poslovni prostor pa se nahaja v medetaži, kjer je najemnik priznana plesna šola. 

Poslovna prostora iščeta novega lastnika za 1.350.000 evrov. 

Ulični lokal v samem središču Maribora

Večji ulični lokal v peš coni, ki je primeren za trgovinsko dejavnost, išče najemnika. Velik je 165 kvadratnih metrov in se nahaja v urejeni poslovni zgradbi, zgrajeni leta 1949. Lokal je bil obnovljen 2012 in je v urejenem stanju.

Poslovni prostor vključuje tudi manjše skladišče in parkirno mesto za dostavo. Cena mesečnega najema je 1.485,90 evrov. 

Naprodaj zgodovinska stavba, v kateri je trgovina C&A

Med nepremičninskimi oglasi je mogoče zaslediti tudi trgovski prostor, ki se nahaja v samem središču Maribora, na Grajski ulici 6. 

Prostor, ki meri 2014 kvadratnih metrov, bo oktobra 2022 na voljo za najem ali nakup. 

Štirinadstropna samostojna maloprodajna enota se nahaja v središču cone za pešce. V neposredni bližini so številne male in velike trgovine, gostinski lokali, hoteli in objekti za prosti čas. Ob stavbi se nahaja trgovina Kik, nedaleč stran je trgovina H&M. 

Z oktobrom bo tako na voljo štiri nadstropna stavba. Ta vključuje klet v velikosti 326 kvadratnih metrov, pritličje, ki meri 542 kvadratnih metrov, prvo nadstropje v velikosti 515 kvadratnih metrov in drugo nadstropje, ki meri 517 kvadratnih metrov. 

Cena za najem je 10.000 evrov na mesec oziroma pet evrov na kvadratni meter. Koliko bo moral za stavbo odšteti kupec? Cena v primeru prodaje je 3,5 milijona evrov. 

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
pohorskisvizec

Ta Tuš je zgrešena naložba. Zraven stoji Lidl, kjer se gnete ljudi, Tuš pa sameva. Ni pogojev za uspeh lokala.

Zlo (ni preverjeno)

Nalozba je bila ze dobra v casih ko so postavli tus takrat okoli ni bilo nic

In reply to by pohorskisvizec

pohorskisvizec

Zlo,Lidl je že stal!

In reply to by Zlo (ni preverjeno)

Surfeiter (ni preverjeno)
Surfeiter (ni preverjeno)

Sem poklical Mirkota in mu rekel, naj te vzame za svetovalca ... ker, jaooooo, koji si ti as ..

In reply to by pohorskisvizec

pohorskisvizec

Dr surf. še živiš, pa kje si mi zagorc?

In reply to by Surfeiter (ni preverjeno)

Surfeiter (ni preverjeno)

Plujem med Hvarom in Paklenimi ... in ti ... izkopavaš krompir?

In reply to by pohorskisvizec

pohorskisvizec

Ne, obiram domače paradižnike in papriko in ostale plodove.A si tudi kapitan ladje( v lavorju model ladjice potiskaš)? Da ne boš kot Titanik!

In reply to by Surfeiter (ni preverjeno)

Surfeiter (ni preverjeno)

Ko pri tebi dozorita paradajz in paprika, jaz že razmišljam o vloženih kumarcah, saj mi pradajz že pri ušesih ven sili ... ti pa zemljevid v roke in si poglej kje so Pakleni otoci (zagorci jim rečejo Paklinski) ter Laganini ... morda ze nekoga lavor, zame raj na zemlji ...

In reply to by pohorskisvizec

Starejše novice