Slika je simbolična.
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Podravju

Šolski knjižničar

Lesarska šola Maribor išče knjižničarja.

Šolski knjižničar skrbi za šolsko knjižnično gradivo, dijake in študente uvaja v uporabo knjižnice, svetuje drugim strokovnim delavcem pri izbiri gradiva za pouk in njihovo strokovno delo in podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja bibliotekarstva. Delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Svetovalec v kabinetu župana

Mestna občina Maribor išče svetovalca v kabinetu župana.

Delovne naloge vključujejo pomoč pri pripravi predpisov in drugih zahtevnejših gradiv, zbiranje, urejanje in pripravo podatkov za oblikovanje zahtevnejših gradiv, samostojno oblikovanje manj zahtevnih gradiv s predlogi ukrepov, opravljanje drugih upravnih nalog podobne zahtevnosti ter podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna ter sedemmesečne delovne izkušnje.

Čistilka

Univerza v Mariboru išče čistilca oziroma čistilko.

Čistilka vzdržuje čistočo in ureja delovne prostore, vodi priročno skladišče potrošniškega materiala, vzdržuje čistočo na dostopih v stavbo, stopnišču in pomožnih prostorih, čisti in vzdržuje pisarniško in drugo opremo prostorov, neguje rastline v objektu in okolici ter podobno.

Za prijavo je potrebna osnovnošolska izobrazba ter trimesečne izkušnje.

Kuhar

Vrtec Tezno Maribor išče kuharja oziroma kuharico v svojem vrtcu.

Kuhar dnevno kuha obroke, pripravlja malice in kosila, izdaja hrano za otroke, ob prireditvah skrbi za pripravo hrane, svetuje in pomaga pri pripravi živil, dnevno skrbi za urejenost in čistočo kuhinje in podobno.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba s področja gostinstva ali hotelirstva ter šestmesečne delovne izkušnje.

Monter

Mariborski vodovod išče monterja.

Delovne naloge vključujejo opravljanje manj zahtevnih montažnih del pri vzdrževanju in polaganju cevne mreže in spojnih vodov, rezanje cevi, rezanje navojev, tesnjenje spojev, postavljanje armatur, iskanje napak na omrežju, delo z lahko gradbeno mehanizacijo in podobno.

Za prijavo je potrebna nižja poklicna izobrazba ter šestmesečne delovne izkušnje.

Reševalni prevoznik

Podjetje Ka & Up zastopanje išče na Ptuju zdravstvenega tehnika za izvajanje nenujnih reševalnih, sanitetnih in dializnih prevozov.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba s področja zdravstvene neke, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Profesor biologije in gospodinjstva

Osnovna šola Majšperk išče profesorja biologije in gospodinjstva.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja izobraževanja učiteljev s predmetno specializacijo. Delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Pomočnik vzgojitelja

Osnovna šola dr. Franja Žgeča Dornava išče pomočnika vzgojitelja predšolskih otrok.

Za prijavo je potrebna srednja strokovna ali splošna izobrazba ter enoletne delovne izkušnje.

Administrativni delavec

Podjetje Paa Global išče na Ptuju administrativnega delavca za pomoč pri administraciji v pisarni na področju prodaje vozil.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba s področja ekonomije, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Delovna mesta v Pomurju

Občinski redar

Mestna občina Murska Sobota išče občinskega redarja.

Delovne naloge vključujejo nadzor nad izvajanjem občinskih predpisov iz izvirne pristojnosti in tudi podajanje predlogov za izboljšanje stanja na področjih nadzora druge naloge s področja občinskega redarstva.

Za prijavo je potrebna srednja strokovna ali splošna izobrazba ter šestmesečne delovne izkušnje. Potreben je tudi strokovni izpit iz upravnega postopka.

Picopek

Pomaranča išče v Murski Soboti picopeka za pripravo ter peko pic.

Za prijavo je potrebna osnovnošolska izobrazba ali srednja poklicna, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Kozmetični tehnik

Podjetje Kozmetične storitve Liviana Berendijaš išče v Murski Soboti kozmetičnega tehnika za izvajanje nege obraza, pedikure, manikire in prodajo izdelkov.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba s področja frizerske ali druge lepotilne storitve, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Voznik avtobusa

Podjetje Prevozi Brzzi išče voznika avtobusa za prevoz potnikov v mednarodnem in domačem prometu.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba, enoletne delovne izkušnje ter vozniško dovoljenje B, D in D1.

Socialni delavec

Dom starejših Rakičan išče socialnega delavca.

Delovne naloge vključujejo uvajalne ter informativne stike pred sprejemom, sprejem vlog, pripravo odločb za sprejem, pomoč pri vključevanju stanovalcev ter podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja socialnega dela, strokovni izpit iz socialnega varstva ter šestmesečne delovne izkušnje.

Starejše novice