Slika je simbolična (foto: Bobo).
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Mariboru

Učitelj vožnje

Šola vožnje Fortuna išče v Mariboru učitelja vožnje za usposabljanje kandidatov.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba, vozniško dovoljenje B kategorije, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Pek

Pekarna Kaučič išče v Mariboru peka za delo v proizvodnji.

Delovne naloge vključujejo pripravo testa in njegovo oblikovanje, peko ter občasno tudi delo v pakirnici oziroma skladišču.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba ter šestmesečne delovne izkušnje.

Odvetnik

Odvetniška pisarna Kontarščak išče v Mariboru odvetnika.

Delovne naloge vključujejo pripravo vlog za sodišča, osnutkov pogodb, pravnih mnenj ter ostale podobne naloge.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja prava, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Zobotehnik

Dentalni center Popdent išče zobotehnika za izdelavo snemnih in fiksnih protetičnih izdelkov.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba s področja zobozdravstva ter petletne delovne izkušnje.

Računovodja

Vrtec Studenci Maribor išče računovodja.

Delovne naloge vključujejo izvajanje računovodsko-knjigovodskega poslovanja vrtca. Računovodja tako načrtuje poslovne stroške in vire financiranja dejavnosti, analizira finančne rezultate poslovanja vrtca in svetuje v zvezi s potrebnimi ukrepi, izdela predlog zaključnega računa in letnega poročila, pripravi bilanco stanja ter podobne naloge.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna s področja ekonomije ter enoletne delovne izkušnje.

Delovna mesta na Ptuju in v okolici

Cvetličar

Cvetličarna Sončnica išče na Ptuju cvetličarja oziroma aranžerja.

Delovne naloge vključujejo izdelavo cvetličnih aranžmajev, zavijanje daril in ostala podobna cvetličarska dela.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba ter enoletne delovne izkušnje.

Vzdrževalec

Občina Videm išče vzdrževalca.

Delovne naloge vključujejo izvajanje nalog s področja gospodarskih javnih služb, obveščanje o stanju objektov, naprav in prevoznih sredstvih, spremljanje stanja objektov, naprav, poslovnih prostorov in prevoznih sredstev, opravljanje tekočih vzdrževalnih del, urejanje zelenic, ulic in trgov, urejanje pokopališča in mrliške veže ter podobna dela.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba ter šestmesečne delovne izkušnje.

Frizer

Frizerski salon Biolas išče frizerja za opravljanje vseh vrst moških in ženskih frizerskih storitev.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba ter enoletne delovne izkušnje.

Spletni prodajalec

Podjetje 3 Bricks išče prodajnega referenta v spletni prodaji.

Delovne naloge vključujejo izvajanje prodajnih aktivnosti v spletni trgovini z igračami, vnose blaga v baze, urejanje zalog, skrb za naročila, sortiranje blaga, pakiranje in odpremo naročil, reševanje reklamacij, komunikacijo s strankami preko elektronske pošte ter podobna dela.

Za prijavo je potrebna višja strokovna oziroma prejšnja višješolska izobrazba s področja ekonomije ter petletne delovne izkušnje.

Novinar in vodja pisarne

Iščeš nove izzive? Priložnost se ti ponuja v uredništvu Ptujinfo. Iščemo ambicioznega in razgledanega sodelavca ali sodelavko za novinarsko delo in vodenje pisarne na območju Ptuja.

Od tebe pričakujemo izrazite pisne sposobnosti, občutek za iskanje in pripovedovanje zgodb ter spretnost v digitalnem novinarstvu ter na družbenih medijih. Prav tako organizacijske in komunikacijske veščine ter sposobnost vodenja.

Več o samem delu in nalogah, pa si lahko prebereš na spletni strani Ptujinfo.

Delovna mesta v Pomurju

Delilec hrane

Podjetje Espada išče v Murski Soboti delilca blagajnika.

Delovne naloge vključujejo deljenje hrane v restavraciji in delo na blagajni, pripravo sestavin za kuhanje, opravljanje kuharskih del po navodilih, pomoč pri distribuciji hrane ter pomivanje in čiščenje kuhinje in restavracije.

Za prijavo je potrebna osnovnošolska izobrazba, zaželene so tudi izkušnje z delom v kuhinji.

Delovni inštruktor

Center za osebe s pridobljeno možgansko poškodbo Maribor išče v Murski Soboti delovnega inštruktorja.

Delovne naloge vključujejo delo z osebami s pridobljeno možgansko poškodbo ter organiziranje, izvajanje in analiziranje dela za uporabnike v zaposlitvenem programu.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba in dvoletne delovne izkušnje.

Knjigovodja

Avtobusni promet Murska Sobota išče višjega referenta knjigovodstva.

Višji referent knjigovodstva izvaja pravočasno, pravilno in usklajeno knjiženje dokumentacije za zagotovitev mesečnih in letnih rezultatov poslovanja v skladu z opredeljenimi roki, zbira informacije o obračunanih in vračunanih davkih, usklajuje davčne knjige in izpolnjuje vse obrazce za davek, skrbi za pravočasno oddajo pravilnih obrazcev za področje davkov in ostalih poročanj, sprejema, kontrolira, knjiži in odlaga izpiske transakcijskega računa ter podobna dela.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba s področja ekonomije ter triletne delovne izkušnje.

Avtomehanik

Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji išče avtomehanika, v okviru področja vzdrževanja avtocestne baze Murska Sobota.

Delovne naloge vključujejo opravljanje avtomehaničnih del, preventivno vzdrževanje vozil in opreme, vodenje evidenc, pripravljanje poročil ter podobna dela.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba s področja ene od tehničnih smeri, vozniški izpit B ter C kategorije, zaželen je tudi vozniški izpit E kategorije, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Glavni kuhar

Miklavžev zavod Murska Sobota išče glavnega kuharja za delo v vrtcu Lavra.

Delovne naloge vključujejo vodenje, koordiniranje ter organiziranje dela v kuhinji, skrb za urejenost dokumentacije, sestavljanje jedilnikov, naročanje in sprejemanje živil, kvalitetno in zdravo pripravo hrane, pomoč ostalemu osebju v kuhinji in podobno.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba s področja gostinstva in turizma ter šestmesečne delovne izkušnje.

Starejše novice