Slika je simbolična.
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Podravju

Picopek

Tottapizza v Mariboru išče picopeka.

Delovne naloge vključujejo peko pic, pripravo in gnetenje testa, rezanje mesnih izdelkov, klobas, zelenjave, pripravo solat, omak in sladic, pomivanje posode ter podobna dela.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba s področja gostinstva in turizma ter šestmesečne delovne izkušnje.

Vzgojitelj

Vrtec Tezno Maribor išče vzgojitelja predšolskih otrok oziroma pomočnika vzgojitelja.

Pomočnik vzgojitelja opravlja dela in naloge v skladu s predpisi, letnim delovnim načrtom vrtca, navodili vodstva, sodeluje pri pripravi, načrtovanju in izvajanju vzgojno izobraževalnega dela, sodeluje s starši, pri organizaciji življenja in dela v enoti vrtca, pri analizi stanja v oddelku, pri razvoju in napredku otroka, skrbi za pripravo vzgojnih sredstev, igrač in igral ter podobna dela.

Za prijavo je potrebna srednja strokovna ali splošna izobrazba, opravljen strokovni izpit, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Fizioterapevt

Dom Danice Vogrinec Maribor išče fizioterapevta pripravnika.

Delovne naloge vključujejo organiziranje, načrtovanje, izvajanje in vrednotenje fizioterapevtskih storitev, osveščanje stanovalcev o načinih za ohranjanje in izboljšanje zdravja, poučevanje sodelavcev ter prilagajanje delovnega okolja in postopkov pomoči stanovalcem, vodenje evidenc ter podobna dela.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna s področja terapije in rehabilitacije, preizkus iz varstva pri delu ter protipožarnega varstva, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Avtoklepar

Podjetje Porsche Inter Auto išče v svoji mariborski podružnici avtokleparja za popravljanje uničenih delov karoserije in nadomeščanje z novimi.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba s področja motornih vozil in triletne delovne izkušnje s podobnimi deli.

Računovodja

Podjetje za nepremičnine in inženiring SH Global išče računovodjo.

Delovne naloge vključujejo knjiženje prejetih, izdanih računov, knjiženje bančnih izpiskov, obračun DDV-ja, knjiženje ostalih zahtevnih poslovnih dogodkov, obračun plač, refundacija bolniških, obračun podjemnih pogodb, najemnin, poslovodenja, razčiščevanje odprtih postavk, kreditov, lizingov, obračun in poročanje potnih nalogov ter podobna dela.

Za prijavo je potrebna višja strokovna ali prejšnja višješolska izobrazba s področja računovodstva ter dvoletne delovne izkušnje.

Zobni asistent

Zobozdravstvo za mladino in odrasle Topzob išče zobnega asistenta.

Delovne naloge vključujejo sprejemanje in naročanje pacientov, delo z računalnikom, urejanje in pripravljanje zobozdravstvenih kartonov, asistenco zobozdravniku, skrb za ordinacijo ter podobna dela.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba s področja zdravstvene nege, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Višji svetovalec

Mestna občina Ptuj išče višjega svetovalca.

Delovne naloge vključujejo prijavo terjatev v zapuščinske postopke in opravo ostalih procesnih dejanj v postopku, vključno z udeležbo na zapuščinskih obravnavah - pripravo in vlaganje predlogov za izvršbo, prijavo terjatev in pravic v insolvenčne postopke, pravnp pomoč županu, premoženjskopravne zadeve ter podobna dela.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna s področja prva ter petletne delovne izkušnje.

Trgovec

Prodajalne Žerak iščejo na Ptuju delavca za pomoč v živilski prodajalni.

Gre za pomoč pri nalaganju trgovinskih polic, zlaganje blaga, čiščenje polic in skladišča, skrb za založenost in urejenost trgovinskih polic in hladilih vitrin.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Učitelj

Šolski center Ptuj išče učitelja za poučevanje v strokovnih in poklicnih izobraževalnih teoretičnih predmetov v informatiki.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja informacijske in komunikacijske tehnologije, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Delovna mesta v Pomurju

Avtoserviser

Avto center Andrejek išče v Murski Soboti avtoserviserja za servisiranje vseh znamk vozil, delo s testerji, vulkanizerska dela, demontažo, montažo delov, lažja avtokleparska dela in podobno.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Zastopnik začetnik

Zavarovalnica Sava išče v Murski Soboti zastopnika začetnika.

Gre za delo pod nadzorom mentorja, izobraževanje in strokovno usposabljanje, iskanje potencialnih zavarovalcev pod nadzorom in ob navzočnosti mentorja in sodelovanje pri predstavitvi mentorja zavarovanj potencialnim zavarovancem ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja strokovna ali splošna izobrazba, opravljen izpit SZZ, znanje angleškega jezika ter šestmesečne delovne izkušnje.

Vzgojitelj v razvojnem oddelku vrtca

Vrtec Murska Sobota išče vzgojitelja v razvojnem oddelku vrtca.

Delovne naloge vključujejo pripravo individualiziranih programov na osnovi odločbe in ocene otrokovega razvoja ter njegovih posebnih potreb, neposredno izvajanje vzgojnih programov v skupini, enoti, vrtcu in zunaj njega, izvajanje priprave na vzgojno-varstveno delo z otroki s posebnimi potrebami in drugo delo s starši, sodelavci, zunanjimi strokovnimi delavci ter podobna dela.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja izobraževalne znanosti, opravljen strokovni izpit iz vzgoje in izobraževanje, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Kuhar

Gostilna in mini restavracija Rajh išče kuharja za pripravo in izdajo glavnih jedi.

Za prijavo je potrebna nižja poklicna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Farmacevtski tehnik

Splošna bolnišnica Murska Sobota išče farmacevtskega tehnika pripravnika.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba s področja farmacije, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Komentarji (1)

Cafurji (ni preverjeno)

Dokler ne boste zraven opisa delovnega mesta še omenili spodobne bruto plače, do takrat ne boste dobili delovnega kadra. Saj na razpis se jih prijavi veliko, ampak na razgovoru pri plači pa totalno razočaranje. Po tujini je bruto plača osnova pri razpisu, drugače je škoda časa in truda za razgovore. Smo pač pravi Balkan!!!!!

Starejše novice