Foto: Mediaspeed
David Klobasa, župan občine Sveta Trojica v Slovenskih goricah, je danes postal nov nov predsednik kluba županov in svetnikov NSi.

Člani kluba županov in svetnikov NSi so na današnji seji opravili široko razpravo o dosedanjem delu kluba, so sporočili po končanem srečanju. 

Zbrane župane in svetnike je gostil župan občine Horjul Janko Prebil, vsem zbranim pa sta se pridružila tudi predsednik NSi Matej Tonin in glavni tajnik Robert Ilc, ki sta predstavila aktualno dogajanje na področju državne politike in komentirala priprave stranke na prihajajoče jesenske lokalne volitve. 

Zaradi izvolitve v državni zbor je županski mandat prenehal Janezu Žaklju, ki je do današnje seje predsedoval klubu, zaradi česar so danes opravili volitve novega predsednika. 

Nov predsednik kluba je tako postal župan občine Sveta Trojica v Slovenskih goricah David Klobasa

»Novemu predsedniku želimo veliko uspeha in poguma pri njegovem nadaljnjem delu,« so še sporočili iz stranke NSi.

Komentarji (7)

Ddt (ni preverjeno)

Hm, "najbolj seksi župan"?!
Fantje v uredništvu imajo bujno domišljijo :-)

Surfeiter (ni preverjeno)

Kje pa naj bi "najbolj sexy" župan postal predsednik? V klubu pederajsov, vendar!

SLO (ni preverjeno)

ha, ha, ha brišite komentarje jaa kot vidite tudi drugi mislijo podobno. Tipični desni novinarji. Vsi vidijo drugače le oni po svoje...

Rola (ni preverjeno)

OMG. LE KATERA ŽENSKA SI ŽELI PRIIMEK klobasa?

M - B (ni preverjeno)

Pred nedavnim sem bil na neki modni reviji kjer je v občinstvu bil omenjeni lepotec z novinarko katere ne želim imenovati. Bila je oblečena v zeleno a on kot da se oblači na boljšaku. Takšna moda je bila in pred 10 leti.

Mestjanar (ni preverjeno)

Hja, "Mikiji", polni zavidanja in žaljivk na Davidov račun. Ta prispevek je tipičen levičarski pamflet diskreditacije uspešnega mladega župana. Dečko je multipraktik. Marsikaj je že dosegel v dosedanjem ustvarjalnem življenju in nadaljuje v tej smeri. Igra klavir, kitaro, poje. Kaj menite, kdo mu je na volitvah podelil največ glasov? Hja, nežnejši spol, ali ne? To, "butnglavci", težko prebavite, a to je neizpodbitno dejstvo. Mlad, prodoren, uspešen in zaželjen pri nasprotnem spolu. Vi pa ga obkladate z gejem, da se klošarsko oblači, da ni sexy, skratka, da je nič nasproti vas, "sanjskih mož", ki ste tako zelo uspešni v življenju, vam pa je skrajni domet očitno le to, da blatite uspešne ljudi okoli sebe.

JON (ni preverjeno)

Imam predlog: DOMOV SI GA PELJI, da boš ga bolje spoznal.

In reply to by Mestjanar (ni preverjeno)

Starejše novice