Za najem pohorskih hotelov je Družba za upravljanje terjatev bank prejela več nezavezujočih ponudb. Ponudbo je oddalo tudi podjetje Playgreen Mirana Ferka, ki trenutno najema hotela.

»Do izteka roka za oddajo nezavezujočih ponudb za najem turističnih nepremičnin na Mariborskem Pohorju je DUTB prejela več ponudb, ki bodo preučene in obravnavne s strani pristojnih organov odločanja. Več informacij o predmetnem najemnem postopku vam trenutno ne moremo posredovati,« so za STA povedali na slabi banki.

Zbiranje nezavezujočih ponudb za najem hotelov Arena, Bolfenk in Videc, so objavili pred dvema tednoma. Rok se je iztekel v petek, z novim najemnikom pa bodo sklenili vsaj polletno pogodbo z možnostjo podaljšanja.

Ferk želi hotele odkupiti, oddal tudi ponudbo za najem

Pohorski hoteli nekdanjega Športnega centra Pohorje je slaba banka najprej oddajala Termam Maribor, po njihovem umiku pa je najemnik hotelov od lanskega septembra podjetje Playgreen mariborskega podjetnika Mirana Ferka.

Ta že od lanskega leta napoveduje odkup hotelov. Mariborski podjetnik je za Mariborinfo potrdil, da je v sodelovanju s partnerjem iz tujine podal nezavezujočo ponudbo za odkup pohorskih hotelov. »Sam tega ne moreš izpeljati,« je pred dvema tednoma pojasnil lastnik podjetja Playgreen, ki od lanskega septembra najema hotele Arena, Bolfenk in Videc. Ferk je oddal tudi ponudbo za najem hotelov. Kdo je najboljši ponudnik, bo odločila slaba banka.

Komentarji (1)

Navijac (ni preverjeno)

Pa da vidimo kako in kaj

Starejše novice