srečo Slovenija trenutno ponuja kar nekaj spletnih igralnic, ki imajo državno dovoljenje. Preverite kaj vse morate upoštevati.

Slovenija trenutno ponuja kar nekaj spletnih igralnic, ki imajo državno dovoljenje. Za začetek preprosto vpišite v iskalnik svojega telefona ali računalnika casino online Slovenija in izberete spletno igralnico, ki vam najbolj ustreza in dovoljuje registracijo igralcem iz Slovenije.

Ko boste našli ustrezno spletno igralnico, ki dovoljuje vstop posameznikom iz Slovenije ne pozabite preveriti še naslednjih stvari:

Varnost igralnice

Preverite da igralnica uporablja primerno zaščito podatkov in vas ne ogroža v primeru transakcij. Lahko tudi preverite forum igralnice in si ogledate ocene ostalih uporabnikov.

Seznam iger

Preverite tudi seznam iger ki jih igralnica ponuja in se prepričajte, da vam ponujene igre ustrezajo.

Metode plačila

Preverite, če igralnica ponuja načine plačila, ki jih poznate in jih boste lahko uporabili za depozit ali dvig sredstev iz igralniškega računa.

Ponudba dobrodošlice

Najboljše igralnice vam ob registraciji ponujajo tudi bonuse in razne ugodnosti ob depozitu.

Črni seznam

Preden izberete igralnico obiščite stran kjer so objavljene igralnice, ki so na črnem seznamu in se izognite težavam/prevaram in slabi volji.

Pravila in pogoji 

Preverite pravila in pogoje izbrane igralnice še pred registracijo.

Nato se preprosto registrirajte v izbrano igralnico počakajte, da vam potrdijo igralni profil in začnite igrati svoje najljubše igre na srečo.

V spletnih igralnicah lahko uživate v najrazličnejših bonusih, ki lahko povečajo stanje na računu ali ponudijo brezplačne vrtljaje za uporabo na najboljših igralnih avtomatih. Vsako spletno mesto bo imelo različne promocije, vendar vse igralcem omogočajo, da se vključijo v igro za pravi denar in imajo več možnosti za zmago, še ena prednost pa je da vse to lahko počnete v udobju vašega doma kar z mobilnim telefonom ali osebnim računalnikom.

Še ena prednost igranja v spletni igralnici je, da boste imeli priložnost tekmovati z igralci z vsega sveta. To je najbolj čudovita metoda za spoznavanje novih ljudi, igranje iger na srečo z nekom, ki ima popolnoma drugačno kulturo in ozadje kot vi.

Igranje od doma vam omogoča spoznavanje novih ljudi. 

Medtem ko imata koncesijo za prirejanje klasičnih iger na srečo v Sloveniji trenutno le dve podjetji – Loterija Slovenije in Športna Loterija, bi se lahko z novo zakonodajo število povečalo na pet.

Večja konkurenca naj bi prinesla pozitivne spremembe, tako z vidika javnih koristi kot varstva potrošnikov. Te spremembe bi lahko pomenile, da bi se številni slovenski igralci iger na srečo, ki trenutno igrajo igre na srečo v tujini, vrnili igrati v Slovenijo, kar bi povečalo prihodke od koncesijskih dajatev
 

Komentarji (0)

Starejše novice