Vir: osebni arhiv Oliver Tič
Pred Oliverjem Tičem, bolje znanim po vzdevku Oli Walker, je nov podvig, sedaj išče srečo v ljubezni, in to kar preko družbenega omrežja. 

Oliver Tič iz Slovenskih Konjic je v javnosti znan predvsem po svojih pohodniških dogodivščinah, lani je prehodil najdaljšo cesto na svetu – hodil je od juga Argentine do Aljaske. 

Poleg nepozabnih spominov in dih jemajočih prizorov je na poti pridobil tudi novo prijateljico, štirinožno kosmatinko Carlitos. 

Kot kaže, pa bi mu poleg prijetne psičke ugajala tudi družba nežnejšega spola. Oli Walker je na družbenem omrežju Facebook sporočil, da je v iskanju ljubezni. 

In kaj išče?

Simpatičen pohodnik je v objavi šaljivo zapisal, da išče samsko žensko: »Za oba bo lažje, če bo samska in stara nekje med 25 in 40 let.«

Potencialna partnerica bo morala biti navajena tudi na nekoliko bolj vznemirljiv način življenja in na daljša potovanja: »Aja, pa skupaj bi hodila tam nekje do Indije.« 

Komentarji (6)

Financiranje o… (ni preverjeno)

Financiranje od MAIE UUS
PODPORA TEM, KI POTREBUJEJO
V primeru kakršnih koli težav ali finančnih težav se obrnite na MAIE UUS in ne boste razočarani, ta velika dama mi je pravkar pomagala z zneskom 30.000 €.
Bogu se zelo zahvaljujem, ker me je postavil na mojo pot.
Zahvaljujoč tej majhni količini sem lahko odplačal dolg in izboljšal življenjski standard.
Če potrebujete majhno posojilo, se obrnite nanj in ne boste razočarani.
POGOJI: Morate biti 100% Slovenci.
E-naslov: [email protected]
Hvala vam

Düplek (ni preverjeno)

Spravi se delat!

Donald Kramp (ni preverjeno)

Babe se ful palijo na take, ki peš hodijo, sploh pa Slovenke !

55 (ni preverjeno)

Še en tepec, ki bo nekje zaglibil v težavah kot oni kreten Humar in se ga bo reševalo na stroške davkoplačevalcev...samopromotorji svojih obsesij....Če se mu tako fejst hodi naj starim ljudem v Halozah, ki nimajo prevoza vsak dan hodi v trgovino in nazaj....si bo noge znucal do gležnjev...pa vsaj neka korist bo od njega. Slovenko do Indije pa bi morda našel....če bi jo z rikšo vlekel do tja....

pohorskisvizec

Hahah...me je tip nasmejal!

Vlado Slamomlatov (ni preverjeno)

Čudak, ki ponuja hojo, da bi dobil fuk.

Starejše novice