Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za nedeljo, 16. junija 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Medtem ko so vam te dni miselna prizadevanja in osebni interesi močni, dragi oven, lahko današnji tranziti kažejo na zamegljeno ali izkrivljeno dojemanje vrednosti. Prevoz ali komunikacije so lahko nezanesljivi ali pa bi se lahko zaljubili v ideje, predmete ali ljudi, vendar je malo verjetno, da boste te stvari jasno videli.

To je zato, ker so želje zelo v igri in lahko zameglijo resnico situacije. Čeprav je v sedanjosti vsekakor prijetno, lahko sledi razočaranje. Danes je težko najti težke odgovore, pogovori, miselni vzorci in reševanje problemov pa so lahko zapleteni. Če ste si odrekli potreben počitek, odmore ali duhovno preživetje, se boste zdaj počutili še posebej izčrpane, zaradi česar boste pozorni na te potrebe.

Ne pozabite, da imate moč iskati resnico in resničnost v vsaki situaciji. Če ste neodločni glede projekta ali ideje, si vzemite malo več časa, da uredite stvari. Zase bi naredili bolje, če bi videli in cenili resnico situacije.

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Današnji tranziti Neptuna kažejo na to, da si morate vzeti čas, preden naredite zaključke, dragi bik. Vaše dojemanje se spreminja. Zaželeno razmišljanje po navadi zamegli to, kar vidimo danes, in drugim se boste morda zdeli malce skrivnostni.

Ne glede na to, ali se ne počutite pripravljeni za sprejemanje odločitev in zavez, jih odložite, dokler ne boste bolj samozavestni. Prav tako bi bilo dobro preveriti drobni tisk. Prijatelji in denar danes ne gredo skupaj, zato se morda raje izognite posojanju in zapravljanju. Naredite vse, kar lahko, da se izognete nesporazumom ali izgubi dragocenosti.

Čeprav ste bili v zadnjem času bolj objektivni glede svojega finančnega stanja, talentov in virov kot običajno, ni verjetno, da bodo dejstva začasno jasna. Razmislite o bolj domiselnih in privlačnih načinih za sklepanje poslov ali spodbujanje. Če je mogoče, začasno ustavite nekatere svoje posvetne cilje, da boste lahko poskrbeli za svoje čustvene in duhovne potrebe.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Morda danes ne vidite jasno, da so vaša prihodnost, splošna usmeritev, kariera ali ugled pomembni, dragi dvojčki, kar lahko začasno zamegli vaše razpoloženje ali oteži trenutne pogovore. Tako Merkur kot Venera tvorita kvadrat z Neptunom, tik preden zapustita vaše znamenje, in verjetno je najbolje, da zaenkrat ne izvajate podvigov in idej.

Težnja je videti, kar hočeš videti. Objektivnost je nekoliko ogrožena s temi tranziti, ki prevladujejo čez dan. Veliko prelahko je napačno razumeti situacijo ali na zadeve gledati skozi lečo pobožnih želja. To vas lahko na čustveni ravni postavi v ranljiv položaj.

Prizadevajte si, da bi današnji dan izkoristili za predstavljanje možnosti, ne da bi prehitro sklepali, da bi imeli čas, da poveste resnico o zadevi. Če so cilji zdaj preveč daljnosežni ali nejasni, naredite stvari korak za korakom in se ukvarjajte z manjšimi, bolj uresničljivimi cilji, dokler se ne boste lahko samozavestno postavili za nekaj.
 

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Jutri bosta tako Merkur kot Venera vstopila v vaše znamenje, dragi rak, a preden to storita, se spopadeta z Neptunom. Ti tranziti vas lahko premamijo, da vklopite čustvene žaluzije glede zadeve, s katero se ne želite soočiti.

Čeprav je danes najbolje, da se izognete sklepanju, se še bolj potrudite, da ne zamolčite kritičnih podrobnosti. Naloge, ki zahtevajo mentalno koncentracijo, spontanost ali neposredno ukrepanje, za zdaj morda ne bodo uspešne. Morda je tudi najbolje, da se izognete razkrivanju skrivnosti, saj lahko pride do nesporazumov.

Vsekakor ste lahko danes bolj občutljivi kot običajno na družbeni ali ljubeči ravni. Poskusite, da občutki in muhe ne zameglijo vaše presoje. Pomembno je imeti v mislih, da vas lahko opustitev nezdravih iluzij na splošno postavi v bolj opolnomočen položaj. Težko se je prepričati o nečem, za kar v svojem srcu veste, da je neresnično ali neresnično, in najbolje je najti stvari, v katere verjamete, ki so resnične in so trenutno del vašega življenja. 

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Bil si v odlični formi za povezovanje s prijatelji, mreženje in učenje, dragi lev, toda današnje energije te lahko zmedejo. Tako Venera kot Merkur se spopadata z Neptunom in najbolje je, da se ne zavežete, saj se dojemanja spreminjajo. Težko je opaziti, kje stojite z nekom, ali pa prijatelji in ljubimci prestopijo mejo, zaradi česar se danes sprašujete.

Če so v zraku finančne težave ali težave s podporo, lahko občutite negotovost bolj kot običajno, kar lahko vpliva na vaše zadovoljstvo. Morda ste svoja pričakovanja do drugih postavili previsoko ali prenizko! Pazite na nediskriminatorno ravnanje z denarjem, še posebej, če drugi z njim ravnajo nenadzorovano.

Poskusite biti na tekočem z dogajanjem s skupnimi viri. Iz manjših izzivov dneva boste morda spoznali, da morate bolje poskrbeti za svoje duhovne potrebe, preden nadaljujete z načrtom. Potreba po svežem navdihu lahko postane očitna! Namesto da dovolite, da vas začasno pomanjkanje smeri odvrača, poskusite pozdraviti premor ali odmor v svojem življenju. 

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Nagnjenost, da se počutite brez energije ali navdušenja, je danes visoka, draga devica, vendar je le začasna in lahko služi kot opomnik, da si vzamete odmor ali dodaten počitek. Zmedo, ki jo lahko čutite v odnosih s partnerjem ali pomembnim prijateljem, povzročata Merkur in Venera, ki tvorita kvadrate z Neptunom.

Bodite previdni pri zaupanju v nekoga ali nekaj in pridržite sodbo, dokler ne pride na površje več informacij. Ta energija vas bo morda vodila do tega, da boste iskali pobeg od svojih dolžnosti, ali pa bo v zraku ostalo nekaj v zvezi z odnosom, ki vpliva na vašo kariero ali usmeritev. To vam bo morda pomagalo obnoviti vid ali pa boste našli nov vir navdiha.

Vsekakor, če niste jasno opazovali nekoga, razmerja ali situacije, se boste zdaj verjetno počutili nekoliko razočarane. Čeprav vas pogled stran lahko začasno pomiri, se čez čas ne morete pošteno prevarati. Prizadevajte si čim bolj opustiti iluzije o ljudeh, saj je bolje ljubiti osebo takšno, kot je, in ne tisto, kar sanjate, da bi bila. Ne dovolite, da bi zmeda v vašem osebnem življenju danes vplivala na vaše poklicne posle.
 

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Današnji tranziti Neptuna lahko kažejo na dvoumnost, ki lahko moti vaše osebne užitke, draga tehtnica. Negotovost v zvezi z vašim delom ali urniki ali zavezanost skrbi za nekoga je lahko del tega. Zdaj ste bolj sočutni, a tudi nekoliko ranljivi, če ste zelo čustveno vloženi v to, da verjamete, kar želite misliti.

Danes se ni lahko osredotočiti na praktične zadeve, saj je vaše razmišljanje za zdaj bolj domišljijsko in ustvarjalno kot mehanično. Če je to mogoče, ne načrtujte preveč obdavčljivih ali zahtevnih dejavnosti. Prizadevajte si biti pošteni in prijazni do sebe, kot ste do drugih. Vsekakor ste morda razpeti med uresničevanjem svojih želja in previdnostjo.

Ključno je, da se stvari lotite počasi, a zanesljivo, in če je mogoče, se prepustite svoji potrebi po hranitvi domišljije. Ne pozabite, da previdnost pri sprejemanju obveznosti ni znak šibkosti, ampak način, da se zaščitite. Izogibajte se pretiranemu zavezovanju zaradi občutka krivde. 

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Današnji tranziti lahko motijo ​​jasne zaznave, dragi škorpijon. To ni zanesljiv dan za sprejemanje obveznosti, saj sta v igri dva zapletena vpliva, ki nas lahko vržeta s trenutne poti. Morda nimate načrta igre ali pa ugotovite, da ste podcenili količino časa ali sredstev, ki jih potrebujete za dokončanje projekta.

V ljubezenskih odnosih so lahko signali tako mešani, da je težko razbrati osebo ali situacijo, tudi z vašo precejšnjo močjo zaznavanja. Domišljija vas lahko popelje na mesto samoprevare ali pa jo usmerite bolj konstruktivno, na primer v ustvarjalno iskanje.

Prav tako je lahko težko dobiti trdno zavezanost ali dokončne odgovore na vaša vprašanja od drugih. Lahko celo pride do prevare. Ker želje danes vplivajo na vašo vizijo, poskusite ne sprejemati trajnih odločitev. Čakanje na stvari je bolj smiselno.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Osredotočanje na pretekle napake ali zamujene priložnosti je danes težnja, dragi strelec. Ker se tako Merkur kot Venera spopadata z Neptunom, se lahko občutek krivde pojavi, ko to najmanj pričakujete. Prizadevajte si spremeniti pogled in jih obravnavajte kot odskočne deske v procesu rasti.

Preučite nenavadne misli, kot je dvom o svojih preteklih odločitvah ali občutek nenadne želje po spremembi življenjske poti, ki se pojavijo zdaj, vendar prihranite razpravo o teh stvareh za čas, ko boste vi in ​​drugi razmišljali bolj jasno. Ko gre za pogovore s pomembnim drugim, lahko zaenkrat zgrešite cilj ali se narobe razumete.

Naključni komentar si lahko na primer razlagate kot kritiko ali obratno. Morda dajete preveč ali premalo! Ritmi in vzorci v odnosih so lahko izklopljeni in signali so lahko mešani. Na primer, vaš partner se lahko v enem trenutku zdi oddaljen, naslednji trenutek pa preveč ljubeč.

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Pričakovanja glede situacij so lahko danes nekoliko neustrezna, dragi kozorog, saj se Merkur in Venera spopadata z Neptunom, zaradi česar so nekatere stvari v zraku. Vaši cilji ali vizije so lahko začasno zamegljeni.

Zato vam danes bolj ustrezajo netekmovalne in nezahtevne dejavnosti. Morda se boste počutili malo neustrezno, kot da se ne znate izražati povsem samozavestno ali gladko. Boljši dan je za prilagoditve in izboljšave kot za konkretne odločitve. Zdaj sanjajte o možnostih, vendar boste morda želeli počakati, da stvari začnete izvajati, zlasti v zvezi s pogodbami, zdravjem in delom.

Negotovost, kjer ste pričakovali toplino, vas lahko danes razočara. Ne podcenjujte se, vendar se izogibajte polaganju upanja v nekaj, ko je tisto, kar je pred vami, nekaj, kar lahko cenite. Vzemite si čas, da pridete do zaključkov. Pravzaprav je čas lahko eno najboljših orodij za preizkušanje teorije ali dojemanja, saj se sčasoma začne pojavljati razum. 

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Zaradi Neptunovih vplivov je danes, dragi vodnar, možno čustveno nihanje. S to veliko notranjo negotovostjo je najbolje, da se še ne borite z zunanjim svetom. Vzemite si čas za sklepanje, saj današnje energije bolj zmedejo, kot dajejo moč.

Vendar lahko prilagoditve, ki jih naredite zdaj, na koncu vodijo do močnejšega položaja in spodbujajo odpornost. Anksioznost ali krivda lahko vplivata na produktivnost, vendar poskusite, da ta energija ne prodre v vaše osebne interakcije, saj lahko prepiri zdaj zaidejo v pat položaj.

Vztrajanje pri tem, kar počnete dobro, vam lahko zdaj pomaga. Pustite pomembne zadeve za bolj jasen dan in se izogibajte vlaganju preveč čustvene energije v to, kar vidite zdaj. Tveganje ali zatiskanje oči pred težavo ima lahko neugodne posledice. To ne pomeni, da ne bi smeli sanjati, ker bi morali, vendar so fatamorgane verjetno povezane z energijami dneva. 

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Današnji problematični tranziti Neptuna nakazujejo nagnjenost k zmedi, drage ribe, in lahko se vam zdi, kot da ste nejasno skrenili s poti. Dan ni idealen za samozavestno sprejemanje odločitev ali za uresničevanje načrta.

Okoli vas vlada obrambno in samozaščitno vzdušje, ne glede na to, ali prihaja od drugih ali iz vas (ali oboje!). To lahko moti zdrave interakcije, ljudje pa so lahko samozavestni in premalo spontani. Skušnjava je morda čustveno ali morda finančno tveganje, vendar morda nima trdne podlage v resnici.

Vaša želja po varnosti, udobju in miru v vašem ljubezenskem in domačem življenju je bila močna, vendar se danes morda počutite nekoliko neizpolnjeni ali hrepenite po več kot običajno ali običajno. Smernice in jasnost se morda trenutno ne zdijo na voljo, vendar se bodo kmalu vrnili. Poskusite se ne obremenjevati zaradi zamujene priložnosti iz preteklosti, saj vas to lahko samo razočara. 

Starejše novice