Mariborinfo praznuje in nagrajuje!

Mariborinfo.com je letos upihnil peto svečko, okroglo obletnico delovanja pa praznujemo skupaj s svojimi zvestimi bralci, ki jih je iz leta v leto več. 

Praznovanje v (pred)božičnem času pa lahko pomeni le eno ... Veliko nagradno igro!

Kdo prejme bon za 200 evrov za zapravljanje v Decathlonu?

V tretjem krogu velike nagradne igre Mariborinfo praznuje in nagrajuje! je sodelovalo več kot 2500 ljudi, ki so se potegovali za bon za 200 evrov za zapravljanje v Decathlonu.

Naključni žreb med vsemi sodelujočimi v nagradni igri za bon za 200 evrov za zapravljanje v Decathlonu je določil, da brezplačno priložnost za nakupovanje prejme Marija Fabrici Zafošnik.

Čestitamo!

Vse informacije o prevzemu nagrade bo srečna nagrajenka prejela v zasebnem sporočilu na Facebook profil, s katerim je sodeloval v nagradni igri.

V naslednjih tednih bomo med bralce Mariborinfo.com razdelili še dve veliki nagradi, za katere se lahko iz tedna v teden potegujete na spletnih staneh Mariborinfo.com ali na Facebook strani Mariborinfo.com.

Ob mesečni karti za vstop v fitnes Bodifit, trihodnem kosilu v restavraciji Mak za dve osebi in darilnem bonu v Decathlonu v vrednosti 200 evrov bomo v prihodnjih tednih podarili še mobilni telefon Redmi 9C NFC in vikend paket v Hotelu Park na Bledu za dve osebi z večerjo v sobi s strani chefa, nagrajenega z Michelin Plate 2021.

Namig: Opomnike si nastavite za torke ob 20. uri.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice