Slovenski košarkarji se niso udeležili sprejema olimpijcev na Kongresnem trgu, so pa zato proslavljali podpisano pogodbo Luke Dončiča z Dallas Maverics.

Luka Dončič je včeraj podpisal petletno pogodbo, ki je vredna 176 milijonov evrov. Zvečer je uspeh kariere proslavil v velikem slogu, na zabavi pa niso manjkali niti košarkarji, ki se niso udeležili včerajšnjega sprejema na Kongresnem trgu. 

Razkošna zabava

Na zabavo so bile povabljene tudi žene košarkarjev, ki so na socialnih omrežjih delile nekaj utrinkov. Manjkal ni tudi Mark Cuban, lastnik kluba Dallas Maverics. Na zabavi je pela Severina, jedlo pa se je v Michelinovi restavraciji. 

Vir: Instagram Adrijana Dimec
Vir: Instagram u_knapokretic
Vir: Instagram u_knapokretic
Vir: Instagram tomazkavcic

Dončiču čestitala tudi njegova boljša polovica

Čestitke so deževale iz vseh strani, manjkala pa ni niti čestitka Anamarie Goltes, Dončičeve boljše polovice. Ta je na Instagramu napisala: »Zelo sem ponosna nate. Res si zaslužiš.«

Vir: Instagram Anamaria Goltes

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Jaka 79 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

To ti je ta olimpijska enakost ja. Sama sminkerija in kes. In pripadnost narodu. Dalec od tega, da sem patriot ampak.ce so lahko Hrvatje.pozdravili svoje na trgu bi jih lahlo tudi nasi, ne glede.na to, da niso dobili medalje. Za nas niso bili porazenci, so bili zase?

Fašistan (nepreverjen)

Odjebali so slinavca Borata in tako je prav.

Starejše novice