Slika je simbolična.
V Mariboru je prišlo do hude prometne nesreče, v kateri so bila udeležena tri vozila, ena oseba pa je v nesreči izgubila življenje.

Mariborski policisti obravnavajo prometno nesrečo s smrtnim izidom, do katere je prišlo v križišču Ptujske ceste in Panonske ulice v Mariboru

O nesreči so bili policisti obveščeni ob 19.10, po prvih ugotovitvah pa so bila v nesreči udeležena tri vozila, pri čemer je ena oseba umrla, tri pa so telesno poškodovane. 

Trenutno poteka ogled kraja prometne nesreče, zaradi česar je del Ptujske ceste v Mariboru popolnoma zaprt, policisti pa priporočajo uporabo drugih vpadnic v ali iz Maribora.

Komentarji (10)

Mb-11 (ni preverjeno)

Pa to ni normalno koliko nesreč z smrtnim izidom v zadnjem času. Raja je ponorela. Mrzlično nakupujejo, kot da je jutri vsega konec. V živilskih trgovinah norišnica. Pa samo tri dni bo zaprto. Bolano. Po lanskem letu, ko so nas zapirali je folk drugačen. Verjetno z namenom, da bomo sedaj bolj trošili in veliko zapravili. Gnili kapitalizem nima rad veliko bogatašev. Ja kdo bo pa fizično delal.

Kosmata muca b… (ni preverjeno)

To krizišče je že dolgo kritično,

Anonimnez1234567 (ni preverjeno)

Kritično kako? Tukaj so semaforji. Kar pomeni, da nekdo ni gledal na cesto, ampak v telefon.

In reply to by Kosmata muca b… (ni preverjeno)

Gledal sem (ni preverjeno)

Ded se je pripeljal z sg bmw x5 po nasprotni strani 100 metrov od mene pa je poclo bi snemo pa sem stal na semaforu in Eto ded se je peljal mimo mene po nasprotni strani 2 križišča ali mogoče več neve

In reply to by Anonimnez1234567 (ni preverjeno)

sneg (ni preverjeno)

prometna policija pa spi mater vam jebem nesposobno

Fischer (ni preverjeno)

Včeraj je bilo na večih koncih mb kar nekaj močnih nesreč. videl na lastne oči. V takih dnevih pred prazniki sila nerad grem na cesto, še manj v trgovino. Da o nakupovalnih središčih ne izgubljam besed. Ljudem se meša s hitenjem in zapravljanjem, kot da talajo zastonj.

žohar (ni preverjeno)

Ko se mi prižge zelena,še kar počakam tisti enpar........sploh na Ptujski!!

Mb-11 (ni preverjeno)

Tudi ce je zelena ni varno voziti, ker razne debilčine vozijo skozi rdečo. Od zadaj pa ti že trobijo. Sami psihiči na cesti.

In reply to by žohar (ni preverjeno)

pohorskisvizec

Včeraj na Križišču Prolet.brigad in Titovo c.5-6 čez rdečo.Noro.

Mabra (ni preverjeno)

Ptujska cesta kliče po nesrečah. Dokler ne bodo spremenili semaforjev oz. Zelene za zavijanje v levo iz glavna na stransko cesto se bo to dogajalo, ker ne vidiš nič če se kdo pripelje po glavni cesti razen če je prazno nasproti ki zavijajo v levo. Ko bodo naredili tako da imajo samo zeleno tisi ki zavijajo v levo iz glavne ceste v stransko bo mir.

Starejše novice