Na domu mariborske sodnice Daniele Ružič, ki so jo neznanci minuli konec tedna brutalno pretepli tik pred domačo hišo, je včeraj potekala intenzivna kriminalistična preiskava.

Kriminalisti so včeraj v popoldanskih urah več ur opravljali hišno preiskavo na domu sodnice mariborskega okrožnega sodišča Daniele Ružič, ki je v nedavnem napadu pred domačo hišo na Ulici Jelenčevih v Pekrah utrpela hude poškodbe.

Po končani hišni preiskavi, ki se je zavlekla pozno v noč, naj bi policisti pridržali partnerja napadene sodnice, so mariborski kriminalisti, kot kaže, neuradno izdali Večeru.

Neuradni viri so že ves čas preiskave namigovali, da prav včerajšnja hišna preiskava na domu brutalno pretepene sodnice nakazuje, da kriminalisti intenzivno preiskujejo zasebno življenje sodnice in njenega partnerja, ki naj bi bil po poročanju nekaterih medijev med osumljenimi. Zadevo po neuradnih informacijah 24ur usmerja slovenjgraško sodišče.

Sodnica Daniela Ružič je v nedeljskem napadu utrpela več zlomov in hude poškodbe glave in je na zdravljenju v Univerzitetnem kliničnem centru Maribor.

Sosedje dvomijo v družinski obračun

Sosedom zasebno življenje sodnice ni znano. O motivu poskusa umora le ugibajo, družinski obračun bi jih presenetil. »Meni se zdi v redu. Ne morem verjeti, da bi bilo karkoli narobe,« nam je pred dnevi zaupala soseda.

»Verjetno zaradi njenega dela, ki ga opravlja. Tega verjetno opravlja kar dobro, da se je nekdo tako maščeval,« pa pripoveduje bližnji sosed.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice