Slika je simbolična.
Na štajerski avtocesti je prišlo do trčenja.

Danes, okoli 3. ure, so bili policisti obveščeni o trčenju v divjad na štajerski avtocesti pred izvozom Krtina v smeri Maribora.

Ugotovljeno je bilo, da sta voznik osebnega vozila in voznik tovornega vozila naletela na skupino divjih prašičev, ki je pred njima stekla na avtocesto in trčenja nista mogla preprečiti, so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana.

V nesreči so se voznik osebnega in obe potnici v vozilu lažje poškodovali. 

Gasilci Centra za zaščito in reševanje Domžale so zavarovali kraj dogodka in na vozilih odklopili akumulatorje. Poškodovano osebo so reševalci Nujne medicinske pomoči na kraju oskrbeli in prepeljali v UKC Ljubljana.

Zaradi oskrbovanja ponesrečenih, odstranjevanja vozil, poginulih živali in čiščenja vozišča je bila avtocesta na tem delu zaprta do 6. ure.

Komentarji (1)

orožnik (ni preverjeno)

Kako???, mar so tudi DARSOVCI odstranili ograjo, ki poteka ob avtocesti. Če ni ograje, pač divje svinje in ostala divjad navalijo, briga njih, tudi Golob jo je odstranil z južne meje, in olajšal prihod doktorjev in znanstvenikov, ki ropajo in posiljujejo po nekoč "beli" Ljubljani, skratka, kaos na vseh področjih.

Starejše novice