Vir: Promet za štajersko, PGD Slovenska Bistrica
Policisti Policijske uprave Maribor so sporočili več podrobnosti včerajšnje hude prometne nesreče s smrtnim izidom.

Policisti Policijske uprave Maribor so bili včeraj, ob 23.24, obveščeni o prometni nesreči IV. kategorije, na avtocesti A1, iz smeri Slovenske Bistrice proti Tepanju.

Po doslej znanih informacijah je 49-letnik z osebnim avtomobilom, v katerem sta bila še dva potnika, peljal proti Tepanju, ko je zapeljal z levega prometnega pasu na desnega in pri tem trčil v osebni avtomobil, ki ga je vozil 44-letni državljan Romunije.

Državljan Romunije je po trčenju, ko je vozilo odbilo preko prometnega pasu za počasna vozila in v varnostno betonsko ograjo, padel iz vozila. V nesreči se je tako hudo poškodoval, da je na kraju umrl.

Po doslej znanih informacijah sta bila huje poškodovana tudi dva potnika v prvem osebnem avtomobilu, tretji pa le lahko.

O nesreči sta bili obveščeni dežurna državna tožilka in dežurna preiskovalna sodnica, ki sta se udeležili ogleda kraja nesreče.

Ker naj bi bil v prometni nesreči udeležen policist Policijske uprave Celje, je preiskavo nesreče prevzel Oddelek za preiskovanje in pregon uradnih oseb s posebnimi pooblastili SDT.

Komentarji (3)

božidar (ni preverjeno)

ROMUN bo ziher najebo policaji so zasćiteni

pohorskisvizec

Policajček....kratka pamet! V arest z njim!

Marina Rose (ni preverjeno)

Pozdravljeni
Moje ime je Curman Ksenija, stara 70 let in sem trenutno bolna in glede na starost in trenutno zdravstveno stanje želim podariti svoje premoženje. Imam veliko vsoto 600.000 evrov, ki bi vam jo rad dal na razpolago z donacijo, da bi lahko opravljali dela dobre volje.
Elektronski naslov: [email protected]

Prosim odgovori mi

Starejše novice