FOTO: Društvo za zaščito živali Maribor, Facebook
V Cirkovcah v občini Kidričevo so odkrili grozljiv primer zanemarjanja živali. V kleti stanovanjske hiše in v skednju so našli štiri povsem shirane in bolne pse.

Živali so jedle lastne iztrebke in od lakote pogrizle podboje vrat. Prostore je pred tedni sicer pregledala inšpekcija, a nepravilnosti ni ugotovila.

Zanemarjene pse je naposled rešilo društvo Srce za bulle.

Aktivist Simon Mihorič je povedal: »Veliko grdih situacij smo dali čez, pa vendar je bila včerajšnja situacija tako pretresljiva za vse nas, da smo imeli vsi polne oči solza ter zvečer težko zatisnili oči!« Argentinski dogi ni bilo več pomoči in so jo morali evtanazirati, za ostale tri bodo poskrbeli.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Katja7 (nepreverjen)

Jebem vam vse,inspektorji,prasice pokvarjene.Cele dneve se praskate po jajcih,zizate drzavo,place so vam podarjene.Lastnika in inspektorje,ki so odgovorni za to katastrofo pa kaznovat s tako kaznijo,ki so jo dozivljali nic krivi soncki.Smrdljivi nicvrednezi,treba vas je polit s kislino,svinjari.

Anlu (nepreverjen)

Kaznovat inšpektorja, če mu sploh lahko rečemo inšpektor, da je zanj to normalno, lastnika pa v zapor brez hrane, naj sam je podboje in lastne iztrebke .

madrej (nepreverjen)

Bi lahko kdo napisal ime in priimek tega človeka , ki je tako delal s psi. Zelo bi bili hvaležni. DRUŠTVO ZA MUČENJE LJUDI

Starejše novice