Sobotni uboj 35-letnice v Peskovcih na Goričkem, ki ji je življenje vzel partner, je močno šokiral okoliške prebivalce. Družino si je v zadnjih letih lično uredila dom in živela na videz umirjeno življenje.

Sobotni uboj ni pretresel le Peskovcev in občine Gornji Petrovci, temveč celotno Goričko.

»Kraj je tako majhen, da se vsi poznamo in bežno sem ga poznal in vem za koga se gre. Mladi par z mladoletnimi otroki, zelo majhnimi. Nikoli si nisem mislil, da se lahko kaj takega zgodi pri njih,« nam je pred trgovino v Gornjih Petrovcih povedal domačin.

Znanec govoril s 46-letnim osumljencem na dan zločina

Otroka stara štiri in osem let sta vse do sobotnega poznega popoldneva v tej hiši v Peskovcih z očetom in materjo živela na videz umirjeno življenje.

Policija 46-letnega osumljenca še nikoli ni obravnavala zaradi prekrškov ali kaznivih dejanj z znaki nasilja. Kot umirjenega so ga poznali tudi domačini.

»Bil je zelo umirjen, v soboto je bil še v trgovini in sva se še pogovarjala. Nisem opazil nič neobičajnega,« nam je povedal še en domačin v središču Gornjih Petrovcev.

Izobešena črna zastava

Preminula 35-letna žrtev je bila sicer zaposlena kot vzgojiteljica v vrtcu na Hodošu, kjer so danes v znak žalovanja izobesili črno zastavo. 

Komentarji (1)

Rvpilot (ni preverjeno)

bil je zlat človek in tako dalje ma dejte no kaj bo pa vnaprej pravil kaj bo naredil še sam ni vedu,ko ti kri zavre je lahko vsak morilec,jaz se tega zavedam ,zato se pazite me.

Starejše novice