Vir: Nepremičnine.net
Prečesali smo nepremičninski portal Nepremicnine.net in poiskali izstopajoča stanovanja, ki so trenutno naprodaj v Mariboru. Poglejte, kako je videti pet najdražjih stanovanj, ki trenutno iščejo kupca.

Petsobno stanovanje v vili na elitni lokaciji za 550 tisočakov

Na Prešernovi ulici v Mariboru je naprodaj petsobno stanovanje z balkonom v secesijski meščanski vili, ki jo krasi kiparsko okrasje. Izstopa tudi zaradi manjšega stolpa, ki daje vili videz manjšega dvorca. 

Gre za stavbo, zgrajeno leta 1906. Kot lahko razberemo iz oglasa, je bila fasada vile obnovljena v letu 2022. 

Novega lastnika išče petsobno stanovanje z balkonom, kletnimi in skupnimi prostori ter zemljiščem; kar v naravi predstavlja polovico hiše. Skupna velikost stanovanja znaša 224,20 kvadratnega metra. 

Štirisobno stanovanje s teraso in zelenico za 499 tisoč evrov

Na Taboru je naprodaj luksuzno štirisobno stanovanje z atrijem, dvema balkonoma in parkirnima prostoroma v garaži. Stanovanje se nahaja v vila bloku, grajenem leta 2018, in skupaj meri 167,1 kvadratnega metra.

Stanovanje ima samostojen vhod in daje vtis vrstne hiše, saj se razteza v tri etaže. 

Takoj ob vstopu je manjša predsoba, ki vodi v večji odprt prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, od koder je dostop do atrija, v pritličju se prav tako nahaja stranišče. V prvem nadstropju je iz hodnika dostop do različnih prostorov. Na vsakem koncu hodnika sta dve spalnici, ena izmed teh ima lastno kopalnico in manjšo garderobno sobo, druga ima lasten balkon. Dodatno je zgoraj še ena kopalnica in manjša soba, ki se lahko uporablja za shrambo.

Stanovanje ob vznožju Pohorja za 459 tisočakov

Stanovanje se nahaja v tretjem nadstropju objekta v Zgornjem Radvanju in ima dvigalo. V spodnji etaži se nahaja stranišče, kuhinja, jedilnica, dnevna soba in terasa s pogledom na Pohorje. Terasa je na sončni strani in stanovanje je tako osvetljeno cel dan. 

V zgornjo etažo vodi stopnišče in tam se nahaja prostorna dnevno-bivalna soba ter dve spalnici z lastnima kopalnicama. Ena izmed kopalnic ima tudi stranišče. Stanovanje se prodaja z vso opremo.

Stanovanje je primerno za družine in tudi za oddajanje v turistične namene. Stanovanju pripada lastniško parkirno mesto v garaži objekta. Možno je tudi parkiranje pred objektom.

Naprodaj stanovanje v središču Maribora za 430 tisoč evrov

V središču Maribora je naprodaj stanovanje, ki se nahaja v najvišjem nadstropju večstanovanjskega objekta, zgrajenega leta 1960. Rekonstrukcija objekta je bila narejena leta 2003. Na vrh objekta vodi panoramsko dvigalo. 

Stanovanje meri 166,9 kvadratnega metra. Vsaka soba ima svoj balkon, dnevna soba ima dva balkona. K stanovanju spada tudi kletna shramba in lastniška zidana garaža v neposredni bližini objekta

Stanovanje je možno razdeliti na dve ločeni stanovanjski enoti. Kot izhaja iz oglasa, je stanovanje zaradi lege v strogem središču Maribora in bližine vse potrebne infrastrukture zanimivo tudi za investicijo.

Štirisobno stanovanje na Studencih za 400 tisočakov

Pod Pekrsko gorco novega lastnika išče stanovanje v tretjem nadstropju stavbe, zgrajene leta 2005. Zadnje prenove je bilo deležno v lanskem letu. 

Kot so zapisali v oglasu, je stanovanje primerno za tiste, ki iščejo kvalitetno družinsko stanovanje z veliko teraso za preživljanje prostega časa ter izjemnim razgledom.

Stanovanju, ki meri 193,4 kvadratnega metra, pripada parkirno mesto v podzemni garaži s shrambo ter dodatna kletna shramba.

Komentarji (6)

Politik (ni preverjeno)

Če je ti za vas življenje .Dejansko si nekateri res kupijo za tak denar stanovanje v betonski celici.Mater miraš sovražit naravo ,mir'no ali pa so enostavno samo leni ,da si ne postavijo hiše.Razumem tiste ki nimajo izbire,ampak za tak denar?res ti mora manjkat nekaj kolic'ali pa so enostavno zaljubjeni v beton in kafe bar pod njim.

Gunther (ni preverjeno)

Ti bi pa rad da vsi živijo samo v bajtah, tako kot v Američani? Neskončna predmestja samih enodružinskih bajt, potem pa vsi samo z avti naokoli. Še otroka ne moreš samega poslati na kakšen trening, ker ga moraš vedno peljati. Mesto in bližnja okolica je daleč najbolj praktično za družine in ljudi s službo. Ko si pa v penziji pa razumem privlačnost odmaknjenega življenja in da si najdeš neke hobije z gojenjem sadja in zelenjave, da si zapolniš čas in se počutiš koristnega.

In reply to by Politik (ni preverjeno)

Črni Jack (ni preverjeno)

Pol pa jim tornado 45%bajt podere...

In reply to by Gunther (ni preverjeno)

Črni Jack (ni preverjeno)

Pol pa jim tornado 45%bajt podere...

In reply to by Gunther (ni preverjeno)

Politik (ni preverjeno)

Če je to za vas življenje .Dejansko si nekateri res kupijo za tak denar stanovanje v betonski celici.Mater miraš sovražit naravo ,mir'no ali pa so enostavno samo leni ,da si ne postavijo hiše.Razumem tiste ki nimajo izbire,ampak za tak denar?res ti mora manjkat nekaj kolic'ali pa so enostavno zaljubjeni v beton in kafe bar pod njim.

Neandertalec (ni preverjeno)

Stari, kere lukne so to.... HAHA, ven gledaš sosedove cigle na strehi, ja elitna destinacija arbajterfirtl!!!?? Kad ludi đebe zbunjenog ja kajpadruga! Plačani članek, da se malo pospeši prodaja, a???

Starejše novice