Foto: Mestna občina Maribor
Mestna občina Maribor bo na dražbi prodajala pet stanovanj. Najcenejše stanovanje se prodaja za 20 tisočakov. Poglejte, za kakšna stanovanja gre in kje vse se prodajajo.

Mestna občina Maribor na dražbi prodaja občinska stanovanja, saj je na svoji spletni strani razpisala dražbo nepremičnin.

Tokrat ponuja pet stanovanj. Cena stanovanj se giba od 20.860 evrov, in sicer za 25 kvadratnih metrov veliko stanovanje na Lekarniški ulici, za najdražje stanovanje pa bo potrebno odšteti najmanj 107.200 evrov. Gre za dvosobno stanovanje v velikosti 73 kvadratnih metrov na Cankarjevi ulici.

Na elektronsko javno dražbo lahko kot dražitelji pristopijo posamezniki, ki se bodo najkasneje do torka, 4. julija, pred izvedbo posamezne dražbe prijavili preko spletnega obrazca.

Dražba prihodnji teden

Dražitelj mora ob prijavi obvezno pripeti kopijo potrdila o plačilu varščine v višini deset odstotkov od navedene izklicne vrednosti.

Dražba bo potekala preko spleta, in sicer v petek, 7. julija.

Vse informacije o pogojih za sodelovanje na elektronski javni dražbi pa posamezniki najdejo na spletni strani Mestne občine Maribor.

In katere nepremičnine so naprodaj?

Na dražbi je stanovanje na Cankarjevi ulici v Mariboru, ki nosi status spomenika lokalnega pomena, in sicer:

  • dvosobno stanovanje v pritličju stavbe na naslovu Cankarjeva ulica 14 v skupni izmeri 86,8 kvadratnega metra, od tega meri bivalni prostor 73,7 kvadratnega metra, klet pa 13,1 kvadratnega metra; izklicna vrednost znaša 107.200 evrov.

Eno stanovanje na Lekarniški ulici, ki se prav tako nahaja v stavbi s statusom spomenika lokalnega pomena:

  • enosobno stanovanje v pritličju stavbe na naslovu Lekarniška ulica 3 v skupni izmeri 30,1 kvadratnega metra, od tega meri stanovanje 25,5 kvadratnega metra, drvarnica v pritličju pa 4,6 kvadratnega metra; izklicna vrednost znaša 20.860 evrov.

Na dražbi so še tri stanovanja na Ulici kneza Koclja v Mariboru, in sicer:

  • dvosobno stanovanje v pritličju stavbe na naslovu Ulica kneza Koclja 16 v skupni izmeri 70,4 kvadratnega metra, od tega meri bivalni prostor 65,4 kvadratnega metra, klet pa pet kvadratnih metrov; izklicna vrednost znaša 60.800 evrov.
  • dvosobno stanovanje v drugem nadstropju stavbe na naslovu Ulica kneza Koclja 16 v skupni izmeri 52,6 kvadratnega metra, od tega meri bivalni prostor 44,6 kvadratnega metra, klet pa osem kvadratnih metrov; izklicna vrednost znaša 48.000 evrov.
  • dvosobno stanovanje v tretjem nadstropju stavbe na naslovu Ulica kneza Koclja 16 v skupni izmeri 76 kvadratnih metrov, od tega meri bivalni prostor 65,3 kvadratnega metra, klet pa 10,7 kvadratnega metra; izklicna vrednost znaša 62.400 evrov.

Komentarji (9)

NIGER (ni preverjeno)

To še za moje zemljake ni. In Arsa bi to bedo celo prodal??! Bednik balkanski...

Nime doma (ni preverjeno)

srbski cetnik je mariborsko obcino spravil v bankrot!!!!pokradli so milijone!!!!

In reply to by NIGER (ni preverjeno)

Marburg ad drau (ni preverjeno)

ta bednik balkanski je razpasel svoje ritoliznike po komentarjih ,da mu dajejo pluse in negativno ocenjujejo komentarje ki njemu niso vsec-ceprav je najbolj nezazeljen mariborcan -se trudi-ljudje vi samo pisite!!!!!resnica in pravica!!!

In reply to by NIGER (ni preverjeno)

Alojzija (ni preverjeno)

Manjka samo še obris trupla na tleh.

Marburg ad drau (ni preverjeno)

obris trupla....tudi v gostilni koper na koroski cesti, ki jo je na kredit vzel sarsenovic se.je zgodil umor!!!!tam je tudi bilo najdeno truplo-negativna karma,zato mu tudi najbrz lokal propada!!!!

In reply to by Alojzija (ni preverjeno)

Cavoglave (ni preverjeno)

da res-v gostilni koper na koroski cesti se je dejansko pred leti zgodil umor-ne samo to -se eden je tam noter bil najden mrtev v stanovanju-zakaj se to prikriva-mariborcane zanima in nobeden o tem ne govori!!!!ogabno-in zdaj tam gostilna s prenocisci-ha ha-gor pa pise hotel-ha ha ha...

In reply to by Marburg ad drau (ni preverjeno)

BOZIDARKAPUCINAR (ni preverjeno)

BO V REDU ZA AZILANTE, ITAK

Zdravko Lajh (ni preverjeno)

To je prava slika mariborske občine ... važno je, da imamo brv in da je Brvar srečen

Majcija (ni preverjeno)

uganite kdo je v mariboru zlorabil najvec javnih sredstev in unicil maribor-obesit na tisto ogabno grdo javno svetilko na koroski cesti!!!!

In reply to by Zdravko Lajh (ni preverjeno)

Starejše novice